Haberler

Ece Meslektaşlarını Eleştirdi

'Ece Sükan Vintage' Adlı Butikle Modacılık Yapan Ece Sükan, Açıklamalarıyla Podyum Dünyasında Karıştıracak.

'ECE SÜKAN VİNTAGE' ADLI BUTİKLE MODACILIK YAPAN ECE SÜKAN, AÇIKLAMALARIYLA PODYUM DÜNYASINDA KARIŞTIRACAK.

Ece Sükan, podyum dünyasında tartışılacak açıklamalar yaptı:

'Yeni nesilden manken çıkmıyor. Defile sayısı azaldı, yeni birilerini yetiştirmek için gerekli ortam yok. Çünkü mankenlik kendini bulmak ve zaman isteyen bir meslek. Mankenlikte ne kadar çok kilometre yaparsanız, o kadar kendinizi bulursunuz. Kilometre önemli. Tarzını belirmek için podyuma çok çıkmak gerekiyor. Bu da günümüzde çok sınırlı. Bu nedenlede yeniler kendini gösteremiyor olabilir.

Sansasyonlarla ekrana çıkmak başlı başına bir olay. Meslek gerçekten dejenere edildi, çok gururla söylenmeyecek hale getirildi. Allah'tan az da olsa ona karşı örnekler var. Ben ve bazı arkadaşlarım gibi. Herhangi bir işi yapan herkes önüne manken sıfatı aldı. Eğer eli yüzü düzgünse ben mankenim diyor. Bu yüzden gazetelerde abuk subuk olaylara karışan mankenler gündeme geldi. Sonuçta meslek, ürkütücü bir hale geldi.

Çok sevdiğim tasarımcılarla, çok iyi firmalarla her zaman çalışacağım. Belki üç yıl daha çok sevdiğim işleri yaparak devam ederim. Tabii ki dönerci açılışına gitmeyenlerdenim. Bence burada bir ayrım yapılmalı. Dönerci açılışına giden mankense, bizler neyiz.

Kendi markamın defilesini yaptım yakın zamanlarda. O sırada Cine5'te Kürşat Başar'la bir program yapıyordum. Ama o defile çok zamanımı aldığı için bırıkmak zorunda kaldım. Çünkü ilk kez markamın defilesi olacaktı. Şimdi de yaz sezonunu değerlendiriyorum. Ticarete atılmakta iyi geldi aslında. Hemen şubeler açarım diyemeyeceğim. Şu an için dükkan kendini döndürüyor. Ama büyük bir markanın mağazasında bir köşem olsun istiyorum. '

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title