Haberler

Ece Erken Evini Yaptırdığı Mimar Komşusuyla Mahkemelik Oldu

Güncelleme:

Sunucu Ece Erken, evinin tasarımını yaptırdığı mimar komşusuna ücretini ödemeyince mahkemelik oldu. Erken'in sosyal medya üzerinden komşusu mimar Barahya'ya hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

Ece Erken, evini dekore eden mimar Jale Barahya hakkında sosyal medyada 'Ben dolandırıldım, siz dolandırılmayın' diye paylaşımda bulundu. Mimarın şikayeti sonrası Erken hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDAN DOLAYI DAVA AÇILDI

Ünlü sunucu Ece Erken, evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya hakkında sosyal medya hesabından 'Ben dolandırıldım, siz dolandırılmayın' diye paylaşımda bulundu. Mimarın şikayeti sonrası Erken hakkında dava açıldı. İddiaya göre, mimar Barahya ile Erken, Ortaköy'de komşuydu. Erken, Barahya'nın evini çok beğenince kendi evinin dekorasyonu için Barahya'ya ait Arta İç Mimarlık şirketiyle anlaştı. Ancak Erken, dekorasyon ücretini ödemedi. Barahya da, ona alacak davası açtı. Mahkeme 25 Nisan 2017 tarihli kararında Barahya'yı haklı buldu ve Erken'in 145 bin 464 lira ödemesine karar verdi.

MİMAR ECE ERKEN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Sabah'ın haberine göre, Erken kararın ardından dolandırıldığını söyleyerek 'Haram, zıkkım olsun alınan fazla paralar' diyerek paylaşım yaptı. Barahya, Erken'in aleyhine yaptığı açıklamalar nedeniyle 15 bin liralık tazminat davası açtı. Erken'in açıklamalarına devam etmesi üzerine de korunmak için tedbir kararı verilmesini istedi. Mahkeme, Erken'in bir ay süreyle Barahya'ya şiddet tehdidi, hakaret, aşağılamayı içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi. Barahya, hakaret ve iftira nedeniyle de Erken hakkında suç duyurusunda bulundu. Soruşturma, geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Barahya, Erken'le uzlaşmak istemeyince ünlü sunucu hakkında hakaret suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak: Magazin

Sosyal Medya Ece Erken Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

40AYAK:

bunu son zamanlarda çok sık duyar olduk bu ünlü geçinenler neyine güveniyor da ödeme yapmıyorlar, icra mahkemesi diye bir şey var çatır çatır alıyor senden donuna kadar.

12
1
yanıtYanıtla
..:

İyi olmuş eceye

8
3
yanıtYanıtla
anonim:

nihat doğana yaptığının karşılığımı acep :D keşke onunla uğraşacağına borcunu ödeseydi

11
0
yanıtYanıtla
ece:

okadarda kazanıyolar birine icra gelir biri borcunu ödemez çoğu bunalım takılır hayret

9
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Koskoca Ece erken komşusuyla kavga etmiş... Ece erken çok önemli bir şahsiyet. Türkiye için katkısı büyük. O yüzden Ece erkenin haberlerini hiç kaçırmam yakinen takip ederim....şahsı muhterem ece erken...

4
0
yanıtYanıtla
z:

ikisinide tanımam ancak erken kaş yapayım derken göz çıkarmış. arada anlaşma var senet imzalanmış niye parasını ödemedi şimdi daha çok para verecek hukuk düzenine uymadığı için ve avukatlaru meşgul ettiği için. Komşuda tam benim kafadan çıktı. uzlaşmıyor ver paramı diyor uzlaşsa konuşacak indirim yapıcak ödemeyi geçiktirecek. gerek yok zaten artık komşu değiller. alınan fazla para demiş senet imzalamadın mı o parayı verseydin fazla ödemek zorunda kalmazdın

3
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

sakin ol.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title