Haberler

Ece Erken Engelli Öğrencilerle Buluşuyor

Güncelleme:

TESYEV ile yürüttüğü "Eğitim İçin El Ele" projesi kapsamında 5 Mayıs Cumartesi günü burs verdiği, engelli 50 üniversite öğrencisiyle bir araya geliyor.

TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı A. Yavuz Kocaömer ve Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan'ın katılımıyla renklenecek olan organizasyon, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelecek öğrencilere moral depolamayı amaçlıyor.

Bu yemekte engelli öğrencilerle ünlü sunucu Ece Erken ve sinema / tiyatro oyuncusu Önder Açıkbaş bir araya geliyor.

Bilyoner.com 5 yıldan bu yana üyelerinin de desteğini yanına alarak engelli gençlere yardımcı olmak ve okul yaşamlarındaki engelleri ortadan kaldırmak için Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ile "Eğitim İçin El Ele" projesini yürütüyor. 25 öğrenciyle başlanan ve sayının 50'ye çıktığı proje kapsamında, engelli üniversite öğrencilerine eğitim bursu sağlanırken aynı zamanda sağlık ihtiyaçları da karşılanıyor. "Eğitim İçin El Ele" kampanyasının desteğini alan görme, işitme ve bedensel engelli öğrenciler İşletme, Gazetecilik, Ziraat Mühendisliği, Eczacılık gibi birbirinden farklı alanlarda eğitimlerini başarıyla sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ece Erken Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title