Haberler

Ebso Başkanı Taşkın'dan Meclis Üyelerine 'Şerefsiz' Dediği İddialarına Cevap

Ege Bölgesi Sanayi Odası (Ebso) Başkanı Tamer Taşkın, Yazılı Bir Açıklama Yaparak Ağustos Ayı Ebso Meclis Toplantısı'nda Meclis Üyelerine 'Şerefsiz' Dediği İddialarına Cevap Verdi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Tamer Taşkın, yazılı bir açıklama yaparak Ağustos ayı EBSO Meclis Toplantısı'nda meclis üyelerine 'şerefsiz' dediği iddialarına cevap verdi.

Böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirten EBSO Başkanı Tamer Taşkın, "Türkiye'de örnek olan odamızın ekonomimizin gelişmesi için fedakarlık eden sanayicimizin bu tip gerçek dışı konularla gündeme getirilmeye çalışılması bizleri son derece üzmüştür" dedi. Meclis üyelerine yönelik bu şekilde bir söz sarf edilmediğini belirten Taşkın, bütün konuşmaların kayıtlı olduğunu söyledi. Meclis zabıtlarının tutulduğunu belirten Taşkın, şöyle konuştu: "Toplantının bitiminde arzu eden tüm üyelerimize ve sözün

söylendiğini öne süren kişiye görüntü kayıtları izletilmiş ve iddia edildiği şekilde bir söz sarf edilmediği ortaya konmuştur. Böyle bir söz sarf edilmiş olsaydı, 99 sanayicinin anında tepki koyacağına hiç şüphe yoktur. 98 kişinin sessiz kalıp da sadece bir üyenin bu duruma tepki koyması son derece düşündürücüdür."

(EY-Mİ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title