Haberler

Ebru Yaşar'ın Kiraz Festivalindeki Konseri İlgi Gördü

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yapılan 14. Kiraz Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen konsere katılan Ebru Yaşar, hayranlarını coşturdu.

14. Kiraz Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen halk konserine geçirdiği trafik kazası nedeniyle Ferhat Göçer katılamayınca, yerine Ebru Yaşar sahneye çıktı.

Sahnede zaman zaman dans edip oynayan Ebru Yaşar yeni kasetinin 2 ay sonra piyasaya çıkacağını söyledi. Evlenecek eş bulamadığını söyleyen Ebru Yaşar'a yörenin meşhur kirazlarını hediye eden ilçenin 73 yaşındaki Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, daha önce bir sanatçının evlenmesi için dua ettiğini ve duasının tuttuğunu söyleyerek, Ebru Yaşar için de dua edeceğini söyledi.

Geceye geçirdiği trafik kazası nedeniyle katılamayan Ferhat Göçer, kutlamalara telefonla bağlanarak özür diledi. Konsere katılanlar, Ferhat Göçer'in mikrofondan verilen telefon konuşmasını duyunca alkışlarla destek verdiler.

İlçe meydanını tamamen dolduran Yeşilyurtlular, hem Kahtalı Mıçı ve hem de Ebru Yaşar'ın verdiği konserle unutulmaz bir gece yaşadılar.

(BK-OÇ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title