Haberler

Ebru Şallı: Sinan İsterse Doğururum

Güncelleme:

Şallı, "Üçüncü bir çocuk doğurmak gibi bir düşüncem yok. Ama Sinan'a bu haksızlığı yapamam. İstediği takdirde tabii ki doğururum." dedi.

Seninle dergisine konuşan Ebru Şallı, kendiyle ilgili samimi açıklamalar yaparken "İçim dışımdan daha güzel. Eşsiz bir güzellik var" diye konuştu. Şallı, Sinan Akçıl'la ayrılık haberlerine ilişkin de konuştu.

İşte röportajdan öne çıkan kısımlar...

"BAĞLARIMIZ KOPMAMIŞTI"

"Sinan ile sadece kısa bir süre ara verdik. O süre içinde de zaten telefonlaşıyor, konuşuyorduk. Tamamen bağlarımız kopmamıştı. Ben biraz ürkmüştüm. İkimiz de bu kısa molayı kendimizden emin olmak için değerlendirdik. Şu an her şey çok güzel gidiyor.

"İSTERSE DOĞURURUM"

Üçüncü bir çocuk doğurmak gibi bir düşüncem yok, ama seversem tabii ki. Çünkü ona da bu haksızlığı yapamam. İstediği takdirde tabii ki doğururum.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı İçim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

elifsena:

burası neresi hangi ülkede yaşıyoruz biz inanın şaşkınlık içindeyim nikahsız yaşıyorlar çocuk yapmaktan bahsediyorlar bu kadarmı ahlak yoksunu olduk biz çoluğumuza çocuğumuza hangi ahlak derslerini vericez kimleri örnek göstericez bunlar göz önündeki insanlar insan biraz toplumu düşünüp örnek olmalı bence yazııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık

34
2
yanıtYanıtla
sedaaaa:

toplumun yuz karasi kotu ornek once ewlen sen .bugun basimiza tas yagiyorsa bunlar yuzunden .aklinca adami baglicak kendine. yakindir sizin sonunuzz

25
0
yanıtYanıtla
Serpil:

Acaba sinan senden çocuk ister mi?

21
4
yanıtYanıtla
Neşe....:

Rezil kadin harun gibisini zor bulursun bu koca azli icin yiktin ya yuvani çocuklar anlamaz şimdi ama buyuduklerinde bakalim ne cevap vereceksin bikere önce kendine sor vijdanin rahatmi sen ne öyle kötü örnek oldun türk halkina rezil harun kurtuldu senden

19
2
yanıtYanıtla
Cansu AyazMobil-ANDROID:

size ne kardeşim isteyen istediğini yapar istedigiyle yaşar istediği ile evlenir. herkes hayatını nasıl yaşamak konusunda ozgurdur.

4
15
yanıtYanıtla
Fatma Richert:

Cok lazimdi senin aile planin su an su memlekete millet kiriliyor ya git kimden istersen cocuk dogur ister her nbirinden bir tane yap .

18
1
yanıtYanıtla
funda:

o kadar abartili yorumlar yapiyorsunuzki pes artik. insan evlenir ayrilir tekrar evlenir cocuk yapar yapmaz ne var bunda. Her sey insanlara özgü. sizin özel hayatlarinizda kim bilir neler var neler, Herkes kendine baksin ya.

9
9
yanıtYanıtla
tosun oglu:

Sinandan sonra bide benden yaparmisin.

16
1
yanıtYanıtla
ner er Mobil-ANDROID:

Allahın aşkına nedir bu ya doğursa ne olur doğurmasa ne olacak vatana millete hayrı olmadıktan sonra

15
1
yanıtYanıtla
bir anne daha:

Tabi canımm biz kadinlar her isteyenden dogurmak icin geldik dünyaya. Pislikler nikahsiz yasadiklari yetmiyomus gibi .... Cocugundanda mi utanmiyosun. Rahmetli dedem bu gunleri gormemek icin tekrar olmeyi dilerdi

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title