Haberler

Ebru Şallı ile Aşk Yaşayan Uğur Akkuş, Eski Eşine Açtığı Tazminat Davasını Kaybetti

Güncelleme:

Ebru Şallı ile evlilik hazırlığında olan Uğur Akkuş, Gonca Akkuş ve Seren Serengil'in de olduğu kişilere karşı açtığı davayı kaybetti. 10 bin TL tazminat talep eden Akkuş'un davasını mahkeme dün görülen duruşmada reddetti.

Eski manken Ebru Şallı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Uğur Akkuş ; Seren Serengil ve gazeteci Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Duymayan Kalmasın' isimli programa telefonla bağlanan eski eşinin kendisine ilişkin sözleri üzerine dava açtı.

EVLİYKEN EBRU ŞALLI İLE BİRLİKTE OLDU

Yayında, Gonca Akkuş, eşi Uğur Akkuş'un kendisi ile evli olduğu süreçte Ebru Şallı ile birlikte olduğunu, çocuklarını kendisine göstermediğini açıkladı.

Ebru Şallı ile Aşk Yaşayan Uğur Akkuş, Eski Eşine Açtığı Tazminat Talebi Davasını Kaybetti

10 BİN TL TALEP ETTİ

Hürriyet'in haberine göre, 10 bin TL manevi tazminat talepli davanın davalıları arasında Serengil, Semercioğlu'nun yanı sıra Gonca Akkuş ve televizyon kanalı da yer aldı.

Ebru Şallı ile Aşk Yaşayan Uğur Akkuş, Eski Eşine Açtığı Tazminat Talebi Davasını Kaybetti

DAVADA KARAR ÇIKTI

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada dün karar çıktı. Dünkü duruşmada, Uğur Akkuş'un avukatı, müvekkilinin kişilik haklarına saldırıldığını öne sürerek davanın kabulüne karar verilmesini istedi.

Davalı vekilleri ise, yayına konu ifadelerin gündemde olan bir konuya ilişkin olduğuna işaret ederek, davanın reddine karar verilmesi talep edildi.

Ebru Şallı ile Aşk Yaşayan Uğur Akkuş, Eski Eşine Açtığı Tazminat Talebi Davasını Kaybetti

TAZMİNAT TALEBİNİ REDDETTİ

Mahkeme, tarafların savunmalarını aldıktan sonra kararını verdi. Mahkeme, Akkuş'un tazminat talepli davanın reddine karar verdi. Anılan karara Akkuş'un 2 haftalık süre içinde itiraz hakkı bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Uğur Akkuş Akkuş Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (11)

TiM:

Ebru''yu alanda akıl YOK

9
0
yanıtYanıtla
Ooooooooo:

Rezil adammmmmmm utanmaz adam karisini madur eden pis adam senin gibiler bu dunyadaeksik olsun. . . . .

9
0
yanıtYanıtla
Vicdansiz insan oğlu:

Allah aşkına 10 bin TL ne ki bunlara 10 milyon olsa hadi neyse

yanıt0
yanıt0
gercek:

senin paran olmasa ebru sana hic bakarmi .

9
0
yanıtYanıtla
bukeT:

bu ebru şallı ne kadar iğrenç bir insan ya hep yuva yıkıyor insanaların ahını alıyor adamalr da midesiz sırf güzel kadın diye buna kendını kaptırıyor

8
0
yanıtYanıtla
dürbünlü:

bunların rezillikleri ortadayken yarın ölüncede dua etmeye kalkışanlara yazıklar olsun.

6
0
yanıtYanıtla
Snm:

Ebru yuva yıkmada diplomalı bunu alan adamda midesiz iyi uymuşlar şu suratlara bak ikisinde kşr.

6
0
yanıtYanıtla
EBRU''nun FANI( Klimatus):

Zengin Arap Emirinin çantacısı değil miydi bu adam? O kadar zengin adamın ne işi var ki Ebru ile anlamadım? Sosyeteye girmek için böyle kurallar var işte eski hurdaya ayrılmış bir ünlü bul adını duyur. Bu erkekler çok hainler. Kadıınları kullaıp atıyorlar bir köşeye. Ebru da çok yaşlandı duygusallaştı çok üzecek bu adam onu.

5
0
yanıtYanıtla
Aysun Sever:

Ebru Şallı bu kadar Azdi, ya önüne gelen Erkeye yolduruyor.

3
0
yanıtYanıtla
Avcı:

bence ebru hanım türkiyede bütün erkeklerle evlenmiş sadecee ben kalmışım inşallah benimlede evlenecektir

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title