Haberler

Ebru Gündeş Ve Muazzez Abacı İlk Kez Aynı Sahnede

Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda Perşembe Gecesi Verecekleri Konser Öncesi Provalarda Buluşan İkili Birbirlerine Sarılarak Şarkı Söyledi. Prova Boyunca Oldukça Samimi Görüntüler Veren Ebru Gündeş Ve Muazzez Ersoy 17 Agustos Gecesi İlk Kez Birlikte Sahne Alacak. Repertuarlarını Türk Sa...

Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu`nda perşembe gecesi verecekleri konser öncesi provalarda buluşan ikili birbirlerine sarılarak şarkı söyledi. Prova boyunca oldukça samimi görüntüler veren Ebru Gündeş ve Muazzez Ersoy 17 Agustos gecesi ilk kez birlikte sahne alacak. Repertuarlarını Türk sanat müziğinin en ünlü parçalarından oluşturan iki isim prova arasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Verdikleri her cevapta birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini ve birlikte çalışmak istediklerini dile getiren ikili sorulardan sonra provaya kaldıkları yerden devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title