Haberler

Genç Bir Kadınla Görüntülenen Reza Zarrab, Ebru Gündeş'i Aldatıyor mu?

Güncelleme:

İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili ABD'deki davada tanık konumunda olan Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, New York'ta bir kadınla görüntülendi.

EBRU'YU BOŞANMADAN BİR KADINLA GÖRÜNTÜLENDİ

New York'ta ünlü Nobu restoranında yanında bir kadınla suşi yiyen İran asıllı Türk vatandaşı Zarrab, görüntülendiğini fark edince rahatsız olup mekandan ayrıldı. Şarkıcı Ebru Gündeş ile evliliği devam eden Zarrab'ın kadınla görüntülenmesiyle eşini aldattığı ileri sürüldü.

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, Genç Bir Kadınla Görüntülendi

MAYIS AYINDA EŞİNİ ZİYARET ETTİ

Ebru Gündeş, son olarak Mayıs ayında kızıyla New York'a giderek FBI korumasında bilinmeyen bir yerde yaşamına devam eden eşi Reza Zarrab'ı ziyaret etti.

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, Genç Bir Kadınla Görüntülendi

BOŞANMA GİRİŞİMİNDE BULUNMADI

Uzun süredir eşiyle ayrı yaşayan Ebru Gündeş, yaşanan olayların ardından boşanmayla ilgili herhangi bir girişiminde bulunmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Reza Zarrab Ebru Gündeş New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (18)

Xd:

Bu saate kadar Ebru Gündeş''in Zarrab''dan boşanmamış olması anlaşılır gibi değil. Bunun altında bir iş var. Bizim bilmediğimiz, anlayamadığımız bir iş var bence. Sevgi, aşk bunların açıklaması değil. Bir oyun oynanıyor ve Gündeş bunu biliyor bence.

11
2
yanıtYanıtla
AYSBERK:

Yahu bu adam müslüman değil''mi? İkide alır üç de , dört de . İran şer-i hükümlerle yönetilen bir ülke . Tasası size mi düştü ? Tobe, tobe. . . . . . .

7
5
yanıtYanıtla
yobazlara ....:

ne oldu hoşuna mı gitti sen de mi alcan 4 tane

yanıt4
yanıt5
Hande:

Bu adam cezaevinden çıktımı? Nasıl yani?

9
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Elden gitmiş gönlünün efendisi....

8
0
yanıtYanıtla
Yasemin:

Aşk sevgi hikaye başka işler dönüyor. adam oralarda gününü gün ediyor.

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah hepinizin belasini versin ebrununda kocasininda yazarlarda dail

3
2
yanıtYanıtla
ARİFE TARİF GEREK YOK..:

BU SAATTEN SONRA NE FARK EDER Kİ BUNLAR HIRİSTİYAN KÖKENLİ ABD AJANIDIR . . ÜLKEMİZ TAM Bİ FIYASKO TİYATRO OYUNU HERKES ROLÜNÜ Bİ TÜRLÜ OYNAMAYA ÇALIŞIYOR İŞTE GÜLERMİSN, AGLARMISIN. .

3
2
yanıtYanıtla
temel_reis_zarrab:

hayırsever bir iş adamıdır ben kendisine kefilim. . . . sessiz olun hatırlatmayın kimseye temel kızar

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence Ebruyla evliliği de kurmacaydı. . planlıydı. . sevgi mevgi değil para mevzu. Bir de içimize bu kadar kim soktu bu zarrab''ı. . . onu sorgulayalım ABD olmasın sakın. . mevzu para da olunca tabi aldatma da hoşgörülür. .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title