Haberler

Ebru Gündeş'in Avukatı, Boşanma Davası Açtıkları Haberlerini Yalanladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in, cezaevine kadın soktuğunu kabul eden eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtığı yönünde çıkan haberleri avukatı yalanladı.

Yaklaşık dört yıl önce yaptığı bir Amerika ziyareti sırasında tutuklanan ve o zamandan beri Amerika'da hapishanede tutulan Reza Zarrab'ın yargılanmasına geride bıraktığımız günlerde başlandı. Gelişmeleri Türkiye'den takip eden Zarrab'ın şarkıcı eşi Ebru Gündeş konuyla ilgili şimdiye kadar bir açıklama yapmadı.

GÖZLER EBRU GÜNDEŞ'TE

Reza Zarrab'ın yargılanmasına devam edilirken, 'hapishaneye kadın sokmak için rüşvet teklif ettiğini kabul etmesi' üzerine gözler Ebru Gündeş'e çevrilmişti. Eşinin bu açıklamaları sonrası boşanma kararı aldığı iddia edilen ünlü şarkıcı ile ilgili iddiayı yakın arkadaşı Yeşim Salkım yalanladı.

"ŞU ANDA AÇILMIŞ BİR DAVA YOK"

'Laf Bende' programında konuyu masaya yatıran Yeşim Salkım, Gündeş ve Zarrab'ın avukatlarının ortak olduğunu belirterek "Avukatlardan aldığım bilgiye göre; şu anda açılmış ya da açılması planlanan herhangi bir dava yok" dedi.

Yeşim Salkım, yaşanan gelişmelerin yakından takip edildiğinin de altını çizdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Yeşim Salkım Reza Zarrab Ebru Gündeş Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

sonsöz:

paranın satın alamayacağını düşündüğüm biriydi. yazık

6
0
yanıtYanıtla
KAAN:

MALESEF TOPLUMUMUZDAKİ TEK DEĞER YARGISI PARA OLMUŞ SON 10 SENEDE ETİK VE AHLAKİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKMALIYIZ BİZİM TÖREMİZ MAYAMIZ SAĞLAMDIR TEKRAR AYAĞA KALKABİLİRİZ.

4
2
yanıtYanıtla
birisi:

bi boşanamadı gitti ha

3
3
yanıtYanıtla
Adaletli:

4 yıl olmadı

2
2
yanıtYanıtla
XXXAdınızı Yazın:

iyi yalan sorgulanmamak için o hain kocasıyla danışıklı plan ilk hapse girdiğinde de boşanıyordu çok utanmaz kadın bu ağzı kulaklarındaydı eskiden kocasının aldığı hediyeleri överken herşeyi biliyordur zaten hani kadın bilmez ki değirmenin suyunu karı-koca ikisini de atsınlar ülkeden kime hizmet ediyorsa bu vampirler

3
0
yanıtYanıtla
Ali yanar:

Gel ebrucum bekliyorum senle ingiltereye yerleselim slm

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title