Haberler

Ebru Gündeş'e Çorum'da Gelinlik Hediye Edildi

Yunus Marketler Zincirinin Çorum Şubesi'nin Açılışına Katılan Ünlü Sanatçı Ebru Gündeş'e Gelinlik Hediye Edildi. Yunus Grup Tarafından Hediye Edilen Gelinliği Alan Ünlü Sanatçı Gündeş, Osmantan Erkır ile Ne Zaman Evleneceklerine İlişkin Soruya 'Allah Nasip Kısmet Ederse Ölmez de Sağ Kalırsak' Diye Cevap Verdi.

Yunus Marketler zincirinin Çorum Şubesi'nin açılışına katılan ünlü sanatçı Ebru Gündeş'e gelinlik hediye edildi. Yunus Grup tarafından hediye edilen gelinliği alan ünlü sanatçı Gündeş, Osmantan Erkır ile ne zaman evleneceklerine ilişkin soruya 'Allah nasip kısmet ederse ölmez de sağ kalırsak' diye cevap verdi.

Yunus Marketler Zinciri 27. Şubesini Çorum'da açtı. Açılışta konser vermek için Çorum'a gelen Ebru Gündeş'e konser sırasında sevgilisi Osmantan Erkır'la evlenmesi dileğiyle gelinlik hediye edildi. Gelinliğin tacını başına takan Ebru Gündeş, kendisine verilen hediye karşısında oldukça duygulandı. Gündeş'e verilen gelinliği takdim eden Afyon Milletvekili Ahmet Koca'nın 'Allah iki yastıkta değil bir yastıkta kocatsın, düğününüzü en kısa zamanda olmasını bekliyoruz' temennisi karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Gündeş, "Allah Nasip Ederse' diyerek soruyu geçiştirmeye çalıştı.

Ebru Gündeş, Çorum'da verdiği konserde yaklaşık 2 saat sevenlerine müzik ziyafeti sunarken, Çorumlular Ebru Gündeş'e yoğun ilgi gösterdi. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, konser öncesi geldiği Çorum Redizans otelde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gündeş, yeni programına bugün başlayacağını ve eski yarışmacıların katılımı ile gerçekleşen programın 6-7 hafta süren bir yarışma olacağını kaydetti. Annesine ve sevgilisi Osmantan Erkır'ın annesine anneler günü hediyesi alıp almayacağı yönündeki soruya, "Evet anneme hediye alacağım ancak ne alacağını söylemem. Ancak Anneme Çorum Leblebisi alacağım" dedi.

(ES-BÖ-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title