Haberler

Ebru Gündeş, Amerika'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab'la Görüştü

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde eşi Reza Zarrab'ın yakın arkadaşı Ayşegül Akgün'le görüntüsünün ortaya çıkması sonrası Ebru Gündeş soluğu Amerika'da aldı.

İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika'da görülen davanın önemli ismi Reza Zarrab, geçen günlerde New York'taki Nobu adlı restoranda görüntülenmişti. Zarrab'a yemekte eşlik eden kadının da, Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu ortaya çıkmıştı.

EBRU GÜNDEŞ DE GİTTİ

Gündeme bomba gibi düşen olayın yankıları sürerken şimdi de Ebru Gündeş'in Amerika'ya giderek Zarrab ile görüştüğü öne sürüldü.

Ebru Gündeş, Amerika'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab'la Görüştü

Kulislerle konuşulanlara göre; Zarrab'la görüşmek üzere New York'a giden Ebru Gündeş'in yakın zamanda bu ziyareti tekrarlayabileceği iddia edildi.

Ebru Gündeş, Amerika'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab'la Görüştü

HANGİ AMAÇLA GİTTİĞİ BİLİNMİYOR

Ebru Gündeş'in bu ziyareti hangi amaçla gerçekleştirdiği ise bilinmiyor. Hatırlanacağı üzere bir dönem boşanacakları konuşulan ikili, daha sonra bir sürprize imza atarak bu kararlarından vazgeçmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Reza Zarrab Ebru Gündeş New York Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

ASLI:

YA ADAM KODESTE DEĞİLMİYDİ????? BAK SEN ÇAPKINLIK TURLARINA BİLE BAŞLAMIŞ. ARTIK ABD''YE NE BİLGİLER VERDİYSE ÖDÜLLENDİRİP BIRAKMIŞLAR. EBRU GÜNDEŞ BİLE ŞAŞIRIP ''LAN BU NE ZAMAN ÇIKTI İÇERDEN'' DİYE SÖYLENMİŞDİR:)))

74
6
yanıtYanıtla
üsk:

mallar gitmesin diye hani ayrılmışlardı yargıyı kandırmışlar

37
1
yanıtYanıtla
Yilmaz:

Riyakar sahtekarlar oyun oynuyorlar

29
0
yanıtYanıtla
Remzi:

Zarrab efendi ülkede bakana hediyeyi yaptı illegal işini yürüttü hayırsever işadamı ününe layik oldu hatta damat tv sine çıkarttı büyüklüğünü memleket sevgisini anlattırdı şimdi abd de bu yargı sürecinde adam bizim için demediğini bırakmadı adı geçen devlet bankasının suça iştirak ettiğini söyledi bu manzarayı görüp utanması gerekenler hala işlerine devam ediyorlar ahlaki değer falan yok artık kimse bahsetmesin

17
1
yanıtYanıtla
Teyyara:

Zarraf türkiye alehinde okadar laf etti mesele ebru mu oldu şimdi . Gerçekten hayretle bakıyorum gidişata hızlan uçuruma doğru gidiyoruz

13
2
yanıtYanıtla
Outside powers:

Hayırsever işadamı türkiyenin cari açık kapayıcısı dünün fovori adamı bugün tüh kaka oldu . Vezirken rezil yapıyoruz insanı sonrada biz yapmadık dış güçler yaptı palavrası hala inanan varsa .....

12
1
yanıtYanıtla
Yaz:

Turkiyede adalet yok hukuk yok aslada olmayacak anca vatandaşı sömürüp hainleri besler onlara övgü yadırır

10
1
yanıtYanıtla
TAKUR TUKUR GELİYOR:

Selena bizi kurtaracak tüm dünyaya söz verdi.

yanıt0
yanıt0
karadenizli53:

BU DENSİZ KADIN ZARRAB DENEN DENSİZ DÜZEMBAZ SAHTEKARA YARDIMAMA GİTTİ. YOKSA PARAYAMI. GIRTLAĞA KADAR HARAMA BATMIŞ BU ŞAHIS. ÜLKEMİ SOYUP SOĞANA ÇEVİREB. YEMEDİĞİ ALMADIĞI RÜSVET KALMAMIŞ SÖZDE İYİ İŞ ADAMI GÖRÜNTÜSÜYLE ÜLKEMDE ÇEVİRDİĞİ DOLAPLAR KALMAMIŞNEYİ. ŞİMDİ ORDA ABD YE BÜLBÜL GİBİ ŞAKIYAN BU SEFİL ZAT VE ŞEMPAZE KILIKLI FETULLAH ÜLKEMİZE İADE EDİLİP YARGILANIP ASILMAZMI. ELBETTE ASILMALI. İHANET VE NAMUSSUZLUK. HIRSIZLIK EN AĞIR SUÇTUR. BUNLARIN CEZASIDA CEHENNEMİN TAA DİBİDİR.

6
3
yanıtYanıtla
Terzi:

Ebru gündeş tepeden izin almadan ne söyleneceğini öğrenmeden abd gitmez. Arkadaş olayın vehametini anlamayanlar için söyleyeyim zarrabın mahkemeye verdiği ifade bizim başta bankacılık sistemimizi ve finans kaynağımızı sorgulatır suç unsuru bulunursada cezayla batacak hale getirir bu konu okadar ciddi ve herkezin cebini ilgilendiriyor

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title