Haberler

EBA giriş: TRT EBA canlı ders saatleri 15 Ekim Perşembe ilkokul, ortaokul, lise haftalık ders programı

Güncelleme:

EBA TV ilkokuli ortaokul, lise canlı ders saatleri araştırılıyor. Uzaktan eğitim sürecinin devam etmesiyle Milli Eğitim Bakanlığı EBA canlı ders saatlerini içeren haftalık ders programını paylaşmıştı. İşte, TRT EBA 15 Ekim ders programı saatleri...

Milli Eğitim Bakanlığı 21 Eylül'de ve 12 Ekim'de yüz yüze eğitimi aşamalı olarak başlatsa da uzaktan eğitime devam ediyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri EBA canlı ders giriş ekranını sorguluyor. 15 Ekim TRT EBA TV ders programı haberimizde.

EBA ŞİFRE ALMA, YENİ ŞİFRE OLUŞTURMA NASIL YAPILIR?

EBA giriş için kullanılacak şifre nasıl alınır merak ediliyor. İşte detaylar:

''EBA Hesap Oluştur'' seçeneğinden sadece bir kerelik şifre belirlenebilir. Seçeneği tıkladıktan sonra e-Okul bilgileri istenir. Bilgilerin tamamlanmasının ardından ''Giriş'' butonuna tıklanır.

EBA hesabı için gerekli yeni şifre oluşturulur. Öğrencinin kendisine veya velisine ait mail adresi ile birlikte telefon numarası girilirve ''Şifre Oluştur'' seçeneğine tıklanır.

Sisteme girilen telefon numarasına gelen doğrulama kodu çıkan ekrana girilir ve ''Gönder'' seçeneği tıklanır.

Tüm adımlar eksiksiz şekilde doldurulduktan sonra EBA Giriş ekranına yönlendirilir. Açılan pencerede T.C. kimlik numarası ve EBA şifresi ile sisteme ulaşılabilir.

15 EKİM İLKOKUL CANLI DERS SAATLERİ

EBA giriş: TRT EBA canlı ders saatleri 15 Ekim Perşembe ilkokul, ortaokul, lise haftalık ders programı

15 EKİM ORTAOKUL CANLI DERS SAATLERİ

EBA giriş: TRT EBA canlı ders saatleri 15 Ekim Perşembe ilkokul, ortaokul, lise haftalık ders programı

15 EKİM LİSE CANLI DERS SAATLERİ

EBA giriş: TRT EBA canlı ders saatleri 15 Ekim Perşembe ilkokul, ortaokul, lise haftalık ders programı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eğitim Bilişim Ağı Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

büşra:

teşekkürler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title