Haberler

Eal'de Öğretmenler Günü Kutlandı

Edremit Anadolu Lisesi (EAL) öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Edremit Anadolu Lisesi (EAL) öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Edremit Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen törene öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü programına aylar önce hazırlanan öğrenciler, öğretmenlerine duygulu saatler yaşattı. Okul Müdürü Özgür Yenigökçe "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik verilişi münasebetiyle öğretmenler günü olarak kabul edilen 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum. Dünyanın her yerinde en muhterem insan toplulukları öğretmenlerdir. Öğretmenler dünyanın en kutsal mesleği ile cehaleti ortadan kaldırandır " diyerek öğretmeler bir şiir okudu.

Müzik öğretmenleri Mustafa Çakmak ve Bircan Karataş'ın hazırlamış olduğu müzik dinletisinde öğrenciler, öğretmenlerini duygulandırmayı başardı. EAL inden emekli olan öğretmen Yüksel Canbey bir konuşma yaptı. 11-A sınıfı öğrencisi Kilman Nur Aslan 'Öğretmen Olmak' şiirini okudu. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Murat Ertaş ' Dünyanın Bütün Çicekleri ' isimli dramasını sergiledi. Öğrencilerin birer profesyonel tiyatrocu gibi oynadığı drama büyük alkış aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title