Haberler

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek Kaza Geçirdi

Güncelleme:

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da özel aracıyla kaza yaptı.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da özel aracıyla kaza yaptı.

ARACIN KONTROLÜNÜ KAYBETTİ, BARİYERLERE ÇARPTI

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da kaza yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gevrek'in boynundaki incinmeden dolayı bir süre gözetim altında tutulduğu ve daha sonra taburcu edildiği belirtildi. Edinilen bilgiye göre geçen salı günü Üçüncü Köprü Boğaz Yolunda Malatyalı iş adamı Nadir Göksu ile birlikte aracıyla seyir halindeyken yağıştan dolayı kayganlaşan yolda aracının kontrolünü kaybeden Gevrek, bariyerlere çarparak bir süre sürüklendi.

BOYNUNDA İNCİNME MEYDANA GELDİ

Ağır maddi hasarın meydana geldiği araçtan çıkarılarak ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Gevrek'in burada kontrol altına alındığı ve ilk belirlemelere göre boynunda aldığı darbeye bağlı olarak incinme meydana geldi.

"ÖNEMLİ BİR ŞEYİMİZ YOK"

Kazayla ilgili İHA'ya konuşan Başkan Adil Gevrek, "Maalesef bir kaza geçirdik. Allah'a şükürler olsun önemli bir şeyimiz yok. Yol biraz kaygandı ve bir anda araç kayganlaşan yolda kaydı. Emniyet kemerimizin takılı olması daha büyük bir olumsuzluğun önüne geçti. Allah'tan daha alacak nefesimiz varmış. Arayan soran herkese teşekkür ediyorum. Önemli bir şeyimiz yok" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

ali:

Mekanın cennet olsun

4
3
yanıtYanıtla
Geçmiş olsun bsskan:

Geçmiş olsun rabbim şifa versin baskanim

3
0
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

GEÇMİŞ OLSUN BAŞKAN

2
0
yanıtYanıtla
İsmail 29:

Başkan Allah rahmet eylesin iyi adamdı??

1
1
yanıtYanıtla
KAYISI KENTLİ:

GEÇMİŞ OLSUN BAŞKANIM.

2
0
yanıtYanıtla
aristo:

başkan dikkat et

2
0
yanıtYanıtla
masum kuş:

Başkan geçmiş olsun, kendine dikkat edesin. Not: 3. köprüde her iki yakadaki köprü ayaklarındaki virajlar çok can yakacak bunu da tarihe not edeyim.

2
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ÇOK ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN BAŞKANIM! ALLAH SENİ AİLENE ÇOLUK ÇOCUĞUNA VE BİZ MALATYASPOR TARAFTARLARINA BAĞIŞLAMIŞ DEMEK Kİ!

0
0
yanıtYanıtla
44:

Geçmiş olsun adil başkan

0
0
yanıtYanıtla
Alivanbe:

gecmis.olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title