Haberler

e-YDS sınav giriş belgeleri yayımlandı? YDS sınavı ne zaman?

ÖSYM tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'de düzenlenen e-YDS İngilizce sınavı için giriş belgeleri erişime açıldı. Binlerce aday YDS sınav yerini merak ediyordu. İşte, e-YDS 2020/1 İngilizce sınava giriş belgeleri...

2020 YDS sınavı ne zaman yapılacak? 25 Ocak'ta düzenlenecek e-YDS İngilizce sınavının yerleri belirlendi. Adaylar ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden sınava girecekleri bina ve salonu öğrenebilecekler. e-YDS sınavı hakkında detaylı bilgi haberimizde...

E-YDS SINAV GİRİŞ BELGELERİ AÇIKLANDI

ÖSYM 25 Ocak günü yapılacak e-YDS 2020/1 İngilizce sınavına dair sınav bilgilerini adaylara sundu. Ayrıca sınavla ilgili temel kuralları içeren bir de kılavuz yayımladı. ÖSYM'den yapılan açıklamada:

''25 Ocak 2020 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2020/1 İngilizce adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 22 Ocak 2020 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

25 Ocak 2020 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2020/1 İngilizce için adaylar, saat 13.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.'' ifadeleri yer aldı.

E-YDS NEDİR?

e-YDS'yi YDS'den ayıran tek fark bilgisayar üzerinden yapılmasıdır. Sınav soruları, sınav süresi, sonuçların geçerlilik durumu vs. gibi tüm konularda her iki sınav da tamamen aynıdır. Ancak e-YDS ÖSYM'nin belirlediği takvime göre yılda 10 kez ve sadece Ankara, İstanbul ve İzmir'deki elektronik sınav merkezlerinde yapılır. Önemli bir farkı da e-YDS'nin kontenjana dayalı olmasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title