Haberler

E.şekerspor-eyüpspor Berabere Kalınca İnegölspor'a Yaradı

Lig B İkinci Grupta Şampiyonluk Mücadelesi Veren Etimesgut Şekerspor Sahasında Lider Eyüpsporla Bir Bir Berabere Kalarak Liderlik Şansını Kaçırdı. İlk Yarının Golsüz Kapandığı Maçın 48. Dakikasında Penaltıdan Ahmet Yıldırım, Şekerspor'u Öne Geçirirken, 54. Dakikada Yine Penaltıdan Alaattin, Eyüpspor'a Eşitliği Getirdi.

Lig B ikinci grupta şampiyonluk mücadelesi veren Etimesgut Şekerspor sahasında lider Eyüpsporla bir bir berabere kalarak liderlik şansını kaçırdı. İlk yarının golsüz kapandığı maçın 48. dakikasında penaltıdan Ahmet Yıldırım, Şekerspor'u öne geçirirken, 54. dakikada yine penaltıdan Alaattin, Eyüpspor'a eşitliği getirdi.

LİG B 1. KLASMAN GRUBU'NDA ALINAN SONUÇLAR VE PUAN DURUMU ŞÖYLE:

Etimesgut Şekerspor-Eyüpspor......................( 1 - 1 )

Yalovaspor-Dardanelspor................................( 1 - 1 )

Güngören Belediyespor-Oyak Renault...........( 5 - 1 )

Fatih Karagümrük-İnegölspor..........................( 1 - 2 )

TAKIMLAR O G B M A Y AV P

--------------------------------------------------------------

1. EYÜPSPOR 24 10 9 5 34 23 11 39

2. ETİMESGUT ŞEKERSPOR 24 9 11 4 37 29 8 38

3. İNEGÖLSPOR 24 11 4 9 41 29 12 37

4. DARDANELSPOR 24 8 8 8 27 31 -4 32

5. GÜNGÖREN BELEDİYESPOR 24 8 7 9 30 34 -4 31

6. FATİH KARAGÜMRÜK 24 6 9 9 26 29 -3 27

7. YALOVASPOR 24 6 7 11 31 38 -7 25

8. OYAK RENAULTSPOR 24 3 7 14 20 42 -22 16

Karşılaşma sonunda Şekerspor Kulüp Başkanı Hızır Demir hakem Suat Arslanboğa'ya tepki göstererek "Türk futbolunu kaosa sürüklüyorlar" dedi.

Başkan Hızır Demir "Şekerspor FIFA kriterlerini yerine getirmiş ve Türk futboluna renk katmış bir takım. Ama maalesef böyle bir takım mağdur bırakılıyor. Türkiye'de hakemi inceleyecek ve denetleyecek bir sistem yok. Böyle olunca da futbolcusundan taraftarına kadar herkes taşkınlık yapmaya başlıyor. Türk futbolu bu şekilde kaostan kurtulamaz. Hakemlerin koşulları mutlaka iyileştirilmeli. Bu ligde futbol oynayarak zafere ulaşmamız mümkün değil gibi gözüküyor" dedi.

Maç sonu hakemden yakınan Şekersporlu futbolculardan Ahmet Yıldırım ve Güngör adalet istediklerini belirttiler.Ahmet Yıldırım, "Bir hakem bu kadar kötü maç yönetemez. Maçtaki hakem hataları çok net ve bariz bir şekildeydi. Bu işten ekmek yiyoruz ve sadece biraz adalet istiyoruz" derken, Güngör ise "Aleyhimize verilen penaltı pozisyonunda ayağım yerde sabit olarak duruyordu ve rakip oyuncu kendini yere attı. Karagümrük maçında da benzer bir düdük çalındı. 1-0 öne geçtiğimiz bu maçta hakem yüzünden berabere kaldık" dedi.

Teknik Direktör Metin Yıldız da "Türkiye'de böyle bir zihniyet olduğu sürece futboldan bahsedemeyiz. Sahada çok kötü bir hakem vardı. Hakemler birileri tarafından kuruluyor. Şahsiyeti olmayan hakemlerde bu oyunlara alet olup bugün olduğu gibi kötü yönetimler ortaya çıkıyor" şeklinde konuştu.

Eyüpspor teknik direktörü Nurettin Yılmaz ise maçın hakeminin kararlarına saygılı olunması gerektiğini belirterek maçın sonuçunun normal olduğunu ve "Bu maçta kontratağa dayalı bir oyun benimseyerek istediğimizi almış olduk. Hedefimiz Lig A'ya çıkmak. Maçın hakemi bizim lehimize de aleyhimizi de penaltı çaldı. Kararlarına saygı duymak lazı^" diye konuştu

STAT: Ostim

HAKEMLER: Suat Arslanboğa (6), Ersan Anşin (6), Serkan Çınar (6)

ETİMESGUT ŞEKERSPOR: Kerem (6)- Ahmet Arslaner (6), Güngör (7) (Dk.81 Çağlar), Şenol (6)- Mustafa (7) (Dk.74 Eyüp 3), Umut (6) (Dk.46 Ceyhun 6), Serdal (6), Ahmet Yıldırım (7), Muhammet (7)- Ahmet Güven (6), Sergen (7)

EYÜPSPOR: Fırat Çakmak (6)- Doğan (7), Tayfun (7), Serhat (6)- Emrah (7), İlhan (6) (Dk.86 Sercan), Alaattin (7), Mehmet Ali (6), Fırat Hekimoğlu (7)- Ali Tuna (7), Yusuf (6)

GOLLER: Dk.48 (Pen) Ahmet Yıldırım (E.Mesgut Şeker), Dk.54 (Pen) Alaattin (Eyüpspor)

SARI KARTLAR: Mustafa, Ahmet Yıldırım, Sergen (E.Şekerspor), Tayfun (Eyüp)

İKİNCİ Lig B Kategorisi Klasman Grubu'nda Başkent deplasmanına lider olarak gelen Eyüpspor, bir puanla takipçisi Etimesgut Şekerspor karşısında istediğini aldı: 1-1. Bu sonuçla lider Eyüp puanını 39'a, Etimesgut Şekerspor ise 38'e yükseltti. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçince gol sesi gelmedi.

48. dakikada Sergen ceza sahasında Tayfun tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Ahmet Yıldırım topu kalecinin sağından ağlara gönderdi: 1-0.

54. dakikada Etimesgut Şekerspor kale sahasında oluşan karambolde Ali Tuna kendini yerde bulunca hakem Arslanboğa bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Alattin gole çevirdi: 1-1.

88. dakikada Sergen'in serbest vuruştan ortaladığı top defanstan sekti, araya giren Ceyhun'un kafa şutu direk dibinden az farkla auta çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title