Haberler

E-kpss 24 Mayısta Yapılacak

Aksaray’da Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmalarına yönelik yapılacak olan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (E-KPSS ) 24 Mayıs tarihinde yapılacak.

Aksaray'da Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmalarına yönelik yapılacak olan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (E- Kpss ) 24 Mayıs tarihinde yapılacak.

Konuyla ilgili bilgiler veren Engelliler Derneği Aksaray Şube Başkanı Bekir Kaya, "Türkiye genelinde yapılacak olan E-KPSS 24 Mayısta gerçekleşecek. Engellilerin bu sınava iyi hazırlanmalarını istiyorum. Bu sınav sayesinde engelliler iş imkanına sahip olacaklar. Engelliler Derneği olarak üyelerimize yönlendiriyoruz. E-KPSS sayesinde devlet kadrolarında işe başlama şansına sahip olacaklar "dedi. Dernek çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Kaya,"3 Mayısta ilkokul ve Ortaokulda Kur'an-ı Kerim müracaatları başlayacak. Derneğimiz bu konuda da engelli kardeşlerimize yardımcı olacak. Basketbol takımımız gecen hafta maçlara başladı. Bu hafta ikinci maçlarını yapacaklar. Aksaraylıları, basketbolseverlerini ve sporseverleri davet ediyorum. Destek vermeleri istiyoruz" diye konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Kaya Türkiye Aksaray KPSS Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title