Haberler

E-90 Karayolundaki Otobüs Yangını Korkuttu

Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesinde Seç Turizme Ait Yolcu Otobüsü, Elektrik Kontağından Çıkan Kıvılcım Nedeniyle Alev Aldı. Yangın, Yolculara ve Çevredeki Vatandaşlara Korkulu Anlar Yaşattı.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Seç Turizme ait yolcu otobüsü, elektrik kontağından çıkan kıvılcım nedeniyle alev aldı. Yangın, yolculara ve çevredeki vatandaşlara korkulu anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, Şereflikoçhisar ilçesi E-90 karayolunda İstanbul'dan Gaziantep'e seyreden Seç Turizme ait 27 E 9365 plakalı otobüs, elektrik kontağından çıkan yangınla alev aldı. Kısa sürede bütün otobüsü saran alevler itfaiye ekiplerinin gelmesi ile söndürülerek kontrol altına alındı. Yangın sırasında büyük panik yaşadıklarını söyleyen yolculardan Mehmet Efendioğlu olay esnasında uyanık olduğunu ifade ederek, "Işıklar bir anda kendi kendine söndü. Karşıdan gelen başka bir araç otobüsün arka kısmının yandığını fark etmiş, u dönüşü yapıp şoförü uyardı. Bunun üzerine yolcular panikledi. Biz de çok korktuk" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(TS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title