Haberler

DYP'li Adan: "Gençlerimize Özen Göstermek Lafla Olmaz"

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Gençlerin Payına Yoksulluk ve İşsizlik Düşüren Başbakanın" Propaganda ile Kendini Kurtaramayacağını İleri Sürdü. Adan, "Gençlerimize Özen Göstermek Lafla Olmaz, İşle Olur" Dedi.

Doğru Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "gençlerin payına yoksulluk ve işsizlik düşüren Başbakanın" propaganda ile kendini kurtaramayacağını ileri sürdü. Adan, "Gençlerimize özen göstermek lafla olmaz, işle olur" dedi.

Adan yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Almanya ve İtalya'da faşizm dönemlerini hatırlatır bir toplantı düzeni ve üslupla gençleri etkilemeye çalıştığını öne sürdü. Adan, Başbakan Erdoğan'ın, gençleri, ilkesiz, tutarsız ve vizyonsuz programının arkasına takmaya çalıştığını iddia etti.

Adan, gençlere saygı göstermenin yolunun, resmi toplantı salonlarında karşılıklı atılan sloganlarla olmayacağını belirterek, "Gençlerimizin sorunlarıyla ilgilenmek, derdine deva olmak, somut, açık, sonuçları belli programlarla, yaklaşımla olur" diye belirtti.

GEÇMİŞİ KÖTÜLEMEYE HAKKIN YOK

5 yıldır iş başında olan bir iktidarın geçmişi kötülemek üzerinden kendisini anlatmaya hakkı olmadığının altını çizen Adan, şunları belirtti:

"Bir Başbakan otuz yıl kırk yıl öncesine gitmeden önce gençlerimize kendisinin ne yaptığını göstermesi gerekir. Fakat bu iktidarın gençlerimize sunduğu sadece işsizliktir, sadece yoksulluktur, sadece gelecek korkusudur. Yüzde 20 düzeyindeki işsizlik içinde en büyük pay gençlere aittir. Bugün üniversite mezunu gençler bile iş bulamamakta, asgari ücretin altında paralara çalışmak için kuyruklar oluşturmaktadırlar. Bu iktidar 5 yıl içinde Türkiye'nin geleceğini karartmış, zenginlik adına neyi varsa küresel spekülatif sermayenin kucağına atmıştır."

(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title