Haberler

DYP Kilis İl Divan Toplantısı

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Yardımcısı Aykut Kuranel, Partilerinin Tüm İllerde İl Divan Toplantısı Yaparak Seçime Hazırlandığını Söyledi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkan Yardımcısı Aykut Kuranel, partilerinin tüm illerde İl Divan Toplantısı yaparak seçime hazırlandığını söyledi.

DYP Kilis İl Divan Toplantısı, Park Düğün Salonu'nda yapıldı. Toplantıya DYP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Kuranel, DYP İl Başkanı Mehmet Vakıf Şarkbay, DYP 20 Dönem Milletvekili Hannan Özüberk, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Elbeyli Belediye Başkanı İsmail Kördeve, Merkez İlçe Başkanı Metin Karakuş, Elbeyli, Musabeyli, Polateli İlçe Başkanları, il ve ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, belediye eski başkanları, bazı muhtarlar ve partililer katıldı.

Toplantıda Divan Başkanlığı'na DYP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Kuranel seçildi. DYP Kilis İl Başkanı Mehmet Vakıf Şarkbay, toplantıda yaptığı konuşmada, DYP'nin Kilis'te bir yumruk gibi olduğunu belirterek, "DYP'de küskünlük sona ermiştir. Tek başımıza iktidara yürüyoruz. 'DYP Kilis'te, 3-5 parça oldu' diyenlere aldırış etmeden partimizdeki tüm küskünleri, dargınları bir araya getirerek bütünleştik. İnşallah ilk genel seçimlerde en az bir milletvekili çıkaracağız. DYP Türkiye'de olduğu gibi Kilis'te de iktidara yürüyor" diye konuştu.

DYP Genel Başkan Yardımcısı Kuranel, İl Divan Toplantıları'nda alınan sonuçları ve alınan kararları Genel Başkan Mehmet Ağar'a bir rapor halinde sunduklarını belirterek, "Genel seçimlerde tek başımıza iktidara gelmek için hep birlikte gece gündüz demeden çalışmalıyız. Aramızdaki kırgınlık dargınlıkları bir yana bırakarak, 'Kır At'ı tekrar şahlandıralım. Türkiye'yi lider ülke yapmak için DYP'lilerin aralarında güç birliği yapmaları gerekiyor. Türkiye ve dünyada sözü dinlenen bir Türkiye için Mehmet Ağar yönetiminde bir hükümet kurulması gerekiyor. Sayın genel başkanımız ve parti yönetimleri Türkiye'yi karış karış gezerek halkımızın sorunlarını dinliyor. İktidar yakındır arkadaşlar. El ele vererek bu ülkeye kurtaracağız" dedi.

Kilis İl Divan toplantısı daha sonra basına kapalı olarak sürdü.

(MAD-GS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title