Haberler

DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankaragücü Başkan Vekili Serdar Tosun, Son Yolculuğuna Uğurlandı

DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankaragücü Başkan Vekili Serdar Tosun, Son Yolculuğuna Uğurlandı. Cenaze Törenine Siyaset ve Spor Dünyasının İleri Gelenleri Katıldı. Serdar Tosun'un Cenaze Töreninde Ankaragücü Taraftarları, "Biz Ermeni Değiliz Atatürkçüyüz" Sloganları Attı.

DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankaragücü Başkan Vekili Serdar Tosun, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine siyaset ve spor dünyasının ileri gelenleri katıldı. Serdar Tosun'un cenaze töreninde Ankaragücü taraftarları, "Biz Ermeni değiliz Atatürkçüyüz" sloganları attı.

Uzun süredir savaştığı hastalığa yenilen ve Cumartesi günü tedavi gördüğü Mesa Hastanesi'nde 42 yaşında hayatını kaybeden DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankaragücü Başkan Vekili Serdar Tosun için bugün Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesinde Tosun'un Ankaragücü bayrağına sarılı tabutu başında Ankaragücü'nün genç futbolcuları nöbet tuttu. Tosun'un 10 yaşındaki oğlu Berk ve eşi Sabah Tosun da tören boyunca Serdar Tosun'un tabutu başından ayrılmadı.

Serdar Tosun'un öğle namazını müteakiben kılınan caneze namazına DYP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ağar, Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, DYP kurmayları, Ankaragücü yöneticileri ile eski Bakanlar İsmet Sezgin, Edip Safder Gaydalı, Lütfullah Kayalar, Rüştü Kazım Yücelen ve Tosun'un yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından Tosun'un naaşı omuzlara alınarak cenaze aracına kadar taşındı. Tosun için düzenlenen cenaze törenine katılan Ankaragücü taraftarları 'Serdar Tosun toprağın bol olsun' şeklinde duygularını dile getirdi. Taraftarlar daha sonra Hrant Dink'in cenazesinde kullanılan 'Hepimiz Ermeniyiz' sloganını protesto ederek, "Hepimiz Türküz, Atatürkçüyüz' , 'Biz Ermeni Değiliz Atatürkçüyüz' şeklinde sloganlar attı.

Serdar Tosun'un naaşı, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(ZÇ-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title