Haberler

Düzeltme ve Özür

İÇİŞLERİ Bakanı İdris Naim Şahin'in, İstanbul'da düzenlenen Ordulular Tanıtım Günü'nde yaptığı ve dünkü bültenimizde 'Fatiha suresini 5 yaşında ezberledim' başlığıyla yer alan haberimizde, Nazım Hikmet'le ilgili sözlerinde bir bölüm eksik yer...

Düzeltme VE ÖZÜR

İÇİŞLERİ BAKANI'NIN KONUŞMASI HABERİNE DÜZELTME VE ÖZÜR

İÇİŞLERİ Bakanı İdris Naim Şahin'in, İstanbul'da düzenlenen Ordulular Tanıtım Günü'nde yaptığı ve dünkü bültenimizde 'Fatiha suresini 5 yaşında ezberledim' başlığıyla yer alan haberimizde, Nazım Hikmet'le ilgili sözlerinde bir bölüm eksik yer almış ve yanlış anlaşılmaya neden olmuştur.

Haberde, "Birileri der ki, 'Nazım Hikmet'i ben sevmem', eskiden sevilmezdi. Ben bu sözün altına imzamı atıyorum" şeklinde yer Bakan Şahin'in sözleri aynen şöyledir.

"Birine diyeyim ki Nazım Hikmet'in eserlerini oku kardeşim. Orada 'adet'in nerede nasıl kullanıldığını göreceksin. Ha birileri derki 'Nazım Hikmet'i ben çok sevmem.' Hani eskiden sevilmezdi, biz şimdi çok seviyoruz. Birine diyeyim ki eskiden sevilmezdi. Nazım Hikmet der ki; 'Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim.' Ben bu sözün altına imzamı atıyorum, bu sözü de aynen kabul ediyorum. Beğenmeyebilirler."

Düzeltir özür dileriz.

DOĞAN HABER AJANSI - İstanbul / Eyüp

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdris Naim Şahin İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title