Haberler

Düzceli İş Adamları Müsiad İftarında

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi yönetimi merkez MÜSİAD tarafından düzenlenen iftara katıldılar.

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi yönetimi merkez MÜSİAD tarafından düzenlenen iftara katıldılar.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Merkez İftarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve davetlinin katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İftara MÜSİAD Düzce Şubesinden başta Başkan İsmail Çakmak olmak üzere Metin Çalışkan, Bedri Sütlü, Yakup Demircan, Hikmet Keskin, Mehmet Tuncer, Hasan Aktürk ve Aziz Öz'den oluşan heyet katılım sağladı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Betül Sayan Kaya Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Şimşek Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title