Haberler

Düzce'ye 16 Tasarım ve Beceri Atölyesi

Düzce'de, 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi çalışmaları kapsamında 16 adet Tasarım ve Beceri Atölyesi kuruldu.

Düzce'de, 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi çalışmaları kapsamında 16 adet Tasarım ve Beceri Atölyesi kuruldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, Cumayeri ilçe okullarında yapılan çalışmalarla değişik alanlarda toplamda 16 adet tasarım ve beceri atölyesinin kurulumunun tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu kapsamda Cumayeri Anadolu İmam Hatip Lisesinde Tabiat ve Hayvan Bakımı Atölyesi, Cumayeri Ortaokulunda Açık Hava Sporları Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi ve Müzik Atölyesi, Dokuzdeğirmen İlk ve Ortaokulunda Salon Sporları Atölyesi, İlhami Reyhan Turan İlk ve Ortaokulunda Tabiat ve Hayvan Bakımı Atölyesi ve Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Mehmet Metin İlkokulunda Analitik Düşünme Becerileri Atölyesi, Ören Şehit Nusret Akar İlkokulu ve Ortaokulunda Açık Hava Sporları Atölyesi, Analitik Düşünme Becerileri Atölyesi ve Tabiat ve Hayvan Bakımı Atölyesi ve Pakmaya Nimet Pısak İlkokulunda Analitik Düşünme Becerileri Atölyesi kuruldu. Yeni atölyeler için çalışmalar devam etmektedir."

Kaynak: AA / Güncel

Cumayeri Düzce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title