Haberler

Düzce Üniversitesinde Şiir Dinletisi Etkinliği Yapıldı

Düzce Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından Düzce Üniversitesi Edebiyat Topluluğu şiir dinletisi etkinliği düzenledi.

Düzce Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından Düzce Üniversitesi Edebiyat Topluluğu şiir dinletisi etkinliği düzenledi.

Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerin ilgisi büyüktü. Büyük ölçüde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden oluşan topluluk üyelerinin hazırlayıp sunduğu "Aşkın Şiir Hali" adlı şiir dinletisinde Türk Edebiyatının önde gelen şairlerinden eserler seslendirildi.

Necip Fazıl Kısakürek, Attila İlhan, Ümit Yaşar Oğuzcan,

Ahmet Hamdi Tanpınar ve diğer şairlerin eserleri dinleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle takip edildi.

Etkinliğin sonunda söz alan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Genç, topluluk üyelerinin tek tek kutladıktan sonra "Bu, sizlerin bağımsız bireyler olarak ilk faaliyetiniz, emeği geçen herkese teşekkür ederim" sözleriyle öğrencilere destek verdiğini belirtti.

Etkinlik sonunda ise Van depremi hatırlatılarak Edebiyat Topluluğu olarak kitap toplama kampanyası başlatılacağı duyuruldu ve herkesten en az ikişer kitap bağışlaması için destek vermeleri istendi. Edebiyat Topluluğunun bir sosyal duyarlılık örneği gösterdiği belirtilerek bu kampanyanın Üniversitenin Yerleşkesi bünyesindeki tüm fakülte ve yüksekokullarda stantlar kurularak daha geniş bir kitleye duyurulacağı açıklandı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title