Haberler

Düzce Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Kasım yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Düzce'de sandıklar açılıyor ve oyların sayımı devam ediyor. Düzce yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Düzce yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Düzce adaylarının aldıkları oy oranları ile Düzce ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart yerel seçim sonuçlarında. Bugün yerel seçim için sandığa giden vatandaşlar, Düzce Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Peki, Düzce seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Düzce'de kim önde? Düzce seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar

DÜZCE 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Düzce Belediye Başkanlığı için; AK Parti'den Faruk Özlü, İYİ Parti adına Ömer Küçük, SP adına Aptullah Yalman, MHP'den Erdoğan Bıyık yarışacak. Bir tanesi bağımsız olmak üzere toplam 11 aday, Düzce Belediye Başkanlığı yarışında. 354 sandıktan 210 tanesi açılan Düzce'de oyların adaylara dağılımı şöyle;

Faruk Özlü AK Parti 25.826 OY%46,27

Ömer Küçük İyi Parti 15.959 OY%28,60

Erdoğan Bıyık MHP 12.394 OY%22,21

DÜZCE 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Düzce'de seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

2014'de yerel seçim sonuçlarına göre; Düzce Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Parti'den Mehmet Keleş % 54,53 oy oranı ile olmuştu. MHP'den Ömer Küçük ise % 37,65 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. CHP'den Basri Karslıoğlu % 3,96 oy oranı ile 3. sırada, SP adayı Birkan Mertol % 2,24 oy oranı ile 4. Sırada yer aldı.

DÜZCE İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Düzce belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Düzce Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title