Haberler

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Temsilcileri Toplantısı Yapıldı

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü il temsilcileri toplantısı yapıldı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü il temsilcileri toplantısı yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, hep birlikte 2011 yılını geride bıraktıklarını belirterek, 2012 yılında spor dallarında nelerin yapılması gerektiğiyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Yürütecekleri faaliyetler noktasında il temsilcilerinden destek isteyen Şiran, okullarda başlayan müsabakalarda bir problem yaşanmaması için il temsilcilerinin müsabakaları takip etmelerini istedi.

2012 yılında çeşitli spor dallarında müsabakalar düzenleyeceklerini anlatan Şiran, Haziran'da Düzce'de düzenlenecek karate şampiyonasına bin 300 karatecinin katılacağını bildirdi.

İl temsilcilerinden proje üretmeleri konusunda hassas olmalarını isteyen Şiran, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her gelen talebi karşılayacak gücümüz var. Düzenlenen müsabakalarla birlikte ilimize gelen sporcular, Düzce esnafının da kazanmasına yardımcı oluyor. Bu nedenle il temsilcilerinin bu tür projeler üretmelerinde yarar görüyorum" dedi.

- DÜZCE

Kaynak: AA / Yerel

Şiran Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title