Haberler

Düzce: Düzce Valisi, Huzurevi'ne Dönüştürülecek Kalıcı İş Merkezini İnceledi

Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Kalıcı Konutlar Bölgesinde Bulunan ve Huzurevine Dönüştürülecek Olan İşyerlerinde İncelemelerde Bulundu.

Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, kalıcı konutlar bölgesinde bulunan ve huzurevine dönüştürülecek olan işyerlerinde incelemelerde bulundu.

12 Kasım 1999'da yaşanan deprem felaketi sonrasında işyerleri yakılan hak sahipleri için Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kalıcı konutlar 14. bölgede yaptırılan işyerlerinden B bloktaki 50 tanesi, Bakanlar Kurulu Kararı ile huzurevi yapılması için Düzce Valiliği Özel İdaresi'ne devredildi.

Devredilen işyerlerinde incelemelerde bulunan Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, "1.5 yıldır Düzce'ye huzurevi yapılması için çalışma yapıyorduk. Depremden sonra yapılan ve atıl vaziyette bekleyen işyerlerini önemli bir sosyal yaraya merhem olması için Özel İdare bünyesine aldık. En kısa zamanda gerekli tadilat projesini yapıp, kente yakışır mimaride bir huzurevi binasına kavuşmuş olacağız" dedi.

Vali Nimetoğlu, huzurevinin yaklaşık 100'e yakın insana hizmet vermesini düşündüklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title