Haberler

Düzce: Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Kalıcı Konutlar Yolunu İnceledi

- Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Şehir Merkezi ile Kalıcı Konutları Birbirine Bağlayacak Olan Yolda İncelemelerde Bulundu.

- Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, şehir merkezi ile kalıcı konutları birbirine bağlayacak olan yolda incelemelerde bulundu.

Karayolları 4. Bölge Müdürü Vacip Mert ve müteahhit firma yetkilileriyle birlikte, kalıcı konutları Düzce'ye bağlayacak yolda incelemeler yapan Vali Halil Nimetoğlu, incemelerde elde ettikleri bulguları görüşerek, ne yapılması gerektiğine karar vereceklerini söyledi.

Nimetoğlu, "Kervan Kavşağı'ndaki üst geçit çalışmaları, yaşanan istimlak sorunu nedeniyle yarım kaldı. Bu yolu, geçici olarak D-100 Karayolu'na bağlamamız gerekiyor. Ayrıca Mete Köyü mevkiinde kalıcı konutlara by-pas yapılması düşünülen alanda incelemeler yaptık. Şehir merkezi ile kalıcı konutları birbirine bağlayacak olan bu yolun 3 ayda bitirileceğine dair, müteahhit firmadan söz almıştık. Bu sözün yerine getirilmesini istiyoruz" dedi. Nimetoğlu, en önemli sorunun istimlak olduğunu belirterek, bu sorunun da geçici olarak by-pas yapılarak çözülmesini önerdi.

İncelemelerin ardından Vali Halil Nimetoğlu, Karayolları 4. Bölge Müdürü Vacip Mert ve Müteahhit firma yetkilileriyle bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Nimetoğlu, yolda gerekli görülen yerlere by-pas yapılmasına ve satıh kaplama asfalt yapılarak, geçici olarak trafiğe açılmasına karar verdiklerini söyledi. Nimetoğlu, Karayolları ekiplerinin de geçici olarak gerekli tabelama ve ışıklandırma çalışması yapacağını söyledi.

(AY-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title