Haberler

Düzce: Düzce'de Yerel Yönetimler

Düzce'nin Cumayeri İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, 2007 Yılında İlçede 10 Kilometrelik Doğalgaz Borusu Döşeneceğini ve Gaz Kullanımına Başlanacağını Söyledi.

Düzce'nin Cumayeri İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, 2007 yılında ilçede 10 kilometrelik doğalgaz borusu döşeneceğini ve gaz kullanımına başlanacağını söyledi.

Cumayeri İlçesi'ne 2007 yılında gelecek olan doğalgazla ilgili olarak Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Düzce-Ereğli Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi (DERGAZ) İşletme Müdürü Mustafa Doğan ve teknik ekiple bir toplantı yaptı. Toplantı sonunda açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, 2007 yılının kış aylarında ilçede doğalgaz kullanılmaya başlanacağını belirterek, "Doğalgazla ilgili son durumu değerlendirmek için Dergaz yetkilileriyle toplantı gerçekleştirdik. Proje üzerinde, 2007 yılında çalışmalara nasıl başlanacak, hangi güzergahlardan gidilecek, 2007 yılında ne kadar bölgeye doğalgaz verilecek konularını görüştük. Dergaz, Cumayeri'nde gaz kaçağı olduğunda müdahalede bulunmak için istasyon kuracak ve bu istasyon 24 saat görev yapacak. 2007 yılında ilçemizde doğalgaz borularının döşenmesi için kazma vurulacak ve yine 2007 yılında doğalgazı kullanıyor olacağız. Öncelikli olarak toplu konut alanlarına 10 kilometrelik hat döşenecek" dedi.

(AY-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title