Haberler

Düzce: Düzce'de Bir Okulun İstinat Duvarı Çöktü

Düzce'de Bir Okulun İstinat Duvarı Çöktü. Olayda Can Kaybı ve Yaralanan Olmazken, Duvarın Altında Kalan Bir Araç Büyük Hasar Gördü.

Düzce'de bir okulun istinat duvarı çöktü. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken, duvarın altında kalan bir araç büyük hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Düzce'nin Güzelbahçe Mahallesi'nde bulunan Atatürk Lisesi'nin istinat duvarı, aşırı yağmur nedeniyle dün gece yıkıldı. Dolgu toprak kullanılarak yapılan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarı yerle bir oldu. Olayın gece meydana gelmesi nedeniyle can kaybı ve yaralanan olmazken, park halinde bulunan 34 UP 3398 plakalı bir minibüs ise toprak yığını altında kaldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Akova, okulun inşaatının bu yıl tamamlanarak eğitim öğretime açıldığını söyleyerek, "Gerekli tedbirler alındı. Durum, Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü'ne bildirildi. Olayda can kaybının olmaması büyük bir şans" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title