Haberler

Düzce: Düzce'de Anne-baba Eğitim Semineri

Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Eğitimin Ailede Başlayıp Okulda Devam Ettiğini Söyledi.

Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, eğitimin ailede başlayıp okulda devam ettiğini söyledi.

Avni Akyol İlköğretim Okulu'nda düzenlenen "anne-baba eğitim semineri"ne Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Erdoğan, Okul Müdürü Güven Dikmen ve veliler katıldı. Seminerin açılışında konuşan Vali Nimetoğlu, eğitimin ailede başladığını, ardından okulda devam ettiğini belirterek, "Asıl hedefimiz, yavrularımızı iyi eğitmek, iyi bilgilendirmek. Eğitim farklı, öğretim farklı. Bir insanı çok iyi bilgilerle donatabilirsiniz. Bir insan birden çok dil öğrenebilir, ama eğitimsizse o insan yarımdır. Aileye de bu konuda büyük görev düşüyor" dedi.

Avni Akyol İlköğretim Okulu Müdürü Güven Dikmen de, uzun yıllardır uygulanmakta olan öğretim programlarının değişip yenilendiğini söyleyerek, "Çocuklarımızın yaratıcılığını öne çıkaran, ezberciliği tamamen ortadan kaldıran bu programları sizlere de tanıtmak için anne-baba eğitim semineri düzenledik. Unutmayın ki çocuklarımız geleceğimiz. Yeniliklere ve değişikliklere kapılarımızı açmalı, çocuklarımıza her zaman yardımcı olmalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul öğretmenlerinden Deniz Eser tarafından velilere seminer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title