Haberler

Düzce Devlet Bakanı Faruk Çelik: ``Kurbanlık Konusunda Sıkıntı Yok''

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Düzce Şubesi'nin Açılışına Katılan Devlet Bakanı Faruk Çelik, Yeteri Kadar Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Olduğunu Belirtti.

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi'nin açılışına katılan Devlet Bakanı Faruk Çelik, yeteri kadar büyükbaş ve küçükbaş hayvan olduğunu belirterek, "Kurbanlık konusunda sıkıntı yok. Rahatlıkla kurban kesebilirsiniz" dedi.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Tem Otoyolu Kaynaşlı turnikelerinde Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı AKP'li İsmail Bayram, AKP Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Metin Kaşıkoğlu ve Celal Erbay ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Bakan Çelik konvoy eşliğinde açılış töreninin yapılacağı MÜSİAD Şubesi'ne geçti. Düzce Belediyesi mehteran takımının çaldığı marşlarla karşılanan Bakan Çelik, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ile birlikte okunan duaların ardından MÜSİAD'ın 32'nci şubesinin açılışını yaparak kurdeleyi kesti. Dernek binasına geçen Çelik, burada dernek yetkilileri ve partililerle bir süre sohbet etti.

Ömer Cihad Vardan, dernek çatısı altında buluşanların sayısının 3 bin 300'ü asil, bin 800'ü genç olmak üzere toplamda 5 bin 100 kişi olduğunu belirterek, "Üyelerimizin sahip olduğu firma sayısı ise 15 bini aşmış olup bu firmalar ülkemizin ihracatına ve gayri safi yurt içi hasılasına ciddi katkılar yaparken, ülke genelinde ise bir milyon civarında istihdam sağlamaktadır. MÜSİAD, Türkiye'nin gelişim serüveni içinde özgürlükçü, yenilikçi, yol ve yön gösterici çok önemli bir zihniyetin sembolü, bir atılımın işareti olmuştur" dedi.

Düzce'nin Teşvik Yasası'nın ardından gelişen bir il olduğunu söyleyen Bakan Çelik, "MÜSİAD'ın 32'inci şubesinin Düzce'de açılmasını önemsiyorum. MÜSİAD, Düzce'nin dünyaya açılan bir penceresi olacak. MÜSİAD yeni ufuklar açacak, yeni dünyalar açacak" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Kurban bayramı için kurban sayısı yeterli mi?" şeklindeki sorusuna Bakan Çelik, "Kurbanlık konusunda sıkıntı yok. Yeteri kadar büyükbaş ve küçükbaş hayvanımız var. Rahatlıkla kurban kesebilirsiniz. Söylenenler abartılı biraz" diye cevap verdi.

Bakan Çelik daha sonra Düzce Valiliği ile Düzce Belediyesi'ni ziyaret etti.

Görüntü geçilecek

Haber-Kamera: Mutlu YUCA-Hasan KAYA/DÜZCE, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title