Haberler

Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Belediyesince Camikebir Mahallesi kentsel dönüşüm alanında meydan düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, Camikebir Mahallesi TOKİ konutları Film Platosu çevresinde meydan düzenleme çalışmalarına başlandı.

Cadde yönünün yeniden belirlenerek düzenlenmesinin ardından ortaya çıkan boş alan için hazırlanan proje uygulanıyor.

Proje kapsamında geniş bir meydan düzenlenerek iki farklı alanda olmak üzere yaklaşık 60 araçlık otopark, meydan çevresinde 2 metrelik yaya yolu, 5 bin metrekare sert zemin döşemesi ve 7 bin metrekare yeşil alan kazandırılacak.

Dijital su perdesi çalışmaları devam ediyor

Düzce Belediyesi tarafından belediye meydanına "Dijital Su Perdesi" için dikey bahçe duvarları inşa ediliyor.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan "Dijital Su Perdesi" için düzenleme çalışmaları yapılıyor. Belediye meydanına yerleştirilen Dijital Su Perdesi'nin estetik görünümü için arka kısmına konumlandırılan 60 metrekarelik dikey bahçe duvarlarının montajı yapılıyor.

"Benim Adım Osman" sinema filmi Düzce'de çekiliyor

Yapımcılığını ve senaristliğini kamuoyunda "Çılgın Sedat" olarak tanınan Sedat Kapurtu'nun yaptığı "Benim Adım Osman" filminin bir bölümü Düzce'de çekiliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Düzce çekimleri için katkı verdiği komedi filmi Benim Adım Osman filminin konusunun engellilere yönelik olduğu belirtildi.

Yönetmenliğini Vedat İnce'nin yaptığı filmin kadrosunda 40 oyuncu yer alıyor. Filmin Düzce çekimlerinde çeşitli film ve dizilerde rol alan Düzceli sanatçılar da yer alacak.

Kaynak: AA / Güncel

Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title