Haberler

Düzce'de Yoldan Çıkan Otomobil, Dükkana Girdi

Düzce'de seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil, yol üzerindeki bir dükkana girdi.

Düzce'de seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil, yol üzerindeki bir dükkana girdi.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul Caddesi'nde Belediye yönünden Merkez Büyük Cami istikametine gelmekte olan Uğurcan Ç. idaresindeki 81 EE 353 plakalı özel araç, Basmacılar Çarşısı önüne geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda, kaldırım kenarında bulunan metal korkuları aştıktan sonra Cengiz Beslere ait kolonyacı dükkanına girdi. Kazada, dükkanda bulunan kolonya şişeleri kırılırken, araçta maddi hasan meydana geldi. Aracın sürücücü kazayı yara almadan atlattı.

Kaza sonrası dükkan sahipleri yangın tehlikesine karşı önce dükkan ve kaldırıma daha sonrada dükkan içindeki araca su sıktı. Daha sonra araç, vatandaşların yardımıyla dükkandan çıkarıldı ve kaldırım kenarına alındı.

Araç sürücüsü Uğur C., kazanın kendisini başka bir aracın sıkıştırması nedeniyle meydana geldiğini öne sürerken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title