Haberler

Düzce'de Yerel Yönetimler

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Tarafından Metek Köyü'nde 300 Dönümlük Arazi Üzerinde Yapılacak Olan Konutların İnşaatına Mart Ayında Başlanacağını Söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Metek Köyü'nde 300 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan konutların inşaatına Mart ayında başlanacağını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Keleş, kentin konut ihtiyacının bir kısmını TOKİ ile çözeceklerini söyledi. Keleş, Düzce merkeze bağlı Metek Köyü'nde 300 dönümlük arazi üzerine TOKİ tarafından konut yapılması için planlama çalışmalarının sürdüğünü ve en kısa sürede neticelerinin alınacağını belirterek, "Düzce'nin konut ihtiyacı için TOKİ ile görüşmelerimiz devam ediyor. Metek Köyü'nde yaklaşık 300 dönümlük arazi üzerinde planlama çalışmaları devam ediyor. Konutların metrekareleri planlamadan sonra belli olacak. Bu aşamadan sonra kaç tane konut yapacağımız ve bunların metrekareleri ortaya çıkacak. Planlama çalışmaları da 15-20 güne kadar tamamlanacak. Biz vatandaşlardan yeri daire karşılığı ve bazılarını da para karşılığında satın aldık. Mart ayı gibi inşaatlara başlayacağız" şeklinde konuştu.

(AY-AK)

13.01.2007 11:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title