Haberler

Düzce'de 'Süpürge Operasyonu'

(Ek Haber) 17 Gözaltı Düzce Jandarma Komutanlığı'nca Düzenlenen 'Süpürge Operasyonu' ile İlgili Yapılan Basın Açıklamasında, 17 Kişinin Gözaltına Alındığını, 7 Kişinin İse Arandığı Açıklandı. Zanlıl...

(EK HABER)

17 GÖZALTI

Düzce Jandarma Komutanlığı`nca düzenlenen `Süpürge Operasyonu` ile ilgili yapılan basın açıklamasında, 17 kişinin gözaltına alındığını, 7 kişinin ise arandığı açıklandı. Zanlıların mahkeme izni ile Nisan ayından bu yana takip altında tutulduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:

``Düzce`de tehdit, şantaj, haraç, silah ve mühimmat kaçakçılığı, bir memurun silahının gasp edilmesi, uyuşturucu madde temini ve pazarlaması gibi suçları işledikleri tespit edilen ve bu maksatla örgütlendiği değerlendirilen zanlılara saat 07.00`de `Süpürge` kod adıyla operasyon düzenlenmiş olup, 24 ayrı noktada ev ve işyerleri adli makamların emriyle aranmış, toplam 17 zanlı yakalanmış, halen 7 şahsın aranmasına devam edilmektedir.``

Yapılan aramalarda 4 tabanca, 5 av tüfeği, 125 mermi, döner bıçağı ve kesici aletler, cop, kelepçe, 4 kavanoz esrar, çek, senet, fatura, 16 cep telefonu ve 1 kamera ele geçirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title