Haberler

Düzce'de Murat Başaran Konseri

Düzce'nin Cumayeri İlçesinde Rafting Şenlikleri Kapsamında Düzenlenen Halk Konserinde Murat Başaran Sahne Aldı. Konsere Sunucu Olarak Katılan Ünlü Manken Nilay Dorsa, Son Günlerde Gündemi Meşgul Eden 'Çoban' Açıklamasının Reklam Amaçlı Söylendiğini Belirtti.

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde rafting şenlikleri kapsamında düzenlenen halk konserinde Murat Başaran sahne aldı. Konsere sunucu olarak katılan ünlü manken Nilay Dorsa, son günlerde gündemi meşgul eden 'Çoban' açıklamasının reklam amaçlı söylendiğini belirtti.

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumayeri ilçesinde rafting şenlikleri ve bir de halk konseri düzenlendi. Cumayeri stadında düzenlenen konseri Cumayeri Kaymakamı Osman Kıvanç, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak ile çok sayıda vatandaş izledi. Gece sahne alan ünlü sanatçı Murat Başaran, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu.

Konsere sunucu olarak katılan ünlü manken Nilay Dorsa ise, Aysun Kayacı'nın kendi programında söylediği 'Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir değil' şeklindeki sözlerini değerlendirdi. Dorsa, yaptığı açıklamada, "Aysun'un yaptığı açıklamayı ben de bir gaf olarak değerlendiriyorum. Zaten gerekli kişiler cevaplarını Aysun'a çok güzel verdi. Biraz reklam amaçlı söylendiğini düşünüyorum. Sonuçta o programın izlenmesi için böyle bir açıklama yapılması gerekiyordu. Bu konuya fazla girmek istemiyorum. Üzücü bir açıklama yaptı. Geçmişimize baktığımız zaman hepimiz köylerden geldik. İnsanlar arasında ayırımı yapmaya kimsenin hakkı yok" dedi.

Gelinlikle barış adına dünya turuna çıkan ve Gebze'de ölü bulunan İtalyan Sanatçı Pippa Bacca'nın öldürülmesinin de utanç verici bir durum olduğunu ifade eden Nilay Dorsa, şöyle konuştu: "Bizim ülkemizde böyle bir olayın yaşanması çok üzücü. Bir kişinin yaptığı tüm Türkiye'ye yansıyor. Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz." Nilay Dorsa ayrıca, Cumayeri ilçesine tekrar gelerek ünlüler ve mankenler arasında bir rafting turnuvası düzenleyeceklerini ve rafting yapılan Melen Çayı'nın İstanbul'un su ihtiyacını karşılıyor olmasını şaşkınlıkla öğrendiğini sözlerine ekledi. Gece havai fişek gösterileriyle sona erdi.

(AY-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title