Haberler

Düzce'de 5 Parti Terörü Lanetledi

DÜZCE'de AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi ve Vatan Parti İl Başkanları bir araya gelerek yaptıkları basın açıklamasıyla terörü lanetledi.

DÜZCE'de Ak Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi ve Vatan Parti İl Başkanları bir araya gelerek yaptıkları basın açıklamasıyla terörü lanetledi.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ve Vatan Partisi İl Başkanı Feti Sönmez, yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy'deki gece kulübünde meydana gelen terör saldırısı ardından Ak Parti İl Başkanlığı'nda bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini ifade ederek şöyle dedi:

"Birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede olmasını istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ndeki birlikten rahatsız olan, ülkemizin güçlü bir ülke olmasını engellemek isteyen hain mihrakların terör faaliyetlerini lanetle kınıyoruz. Düzce'mizin siyasi parti il başkanları olarak terör kime zarar verirse versin kınıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olacağımızı tüm dünyaya haykırıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür. Türk milleti devletine ve milletine bağlılığını, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda, en son olarak 15 Temmuz'da göstermiştir. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yakalanan birlik ve beraberlik ruhu düşmanlarımızın hedefine ulaşmasındaki en büyük engeldir. Türkiye Cumhuriyeti devleti herkesin yaşam biçimi ve inançlarının teminatıdır. Tüm farklılıklar ile beraber bu devletin asıl unsurlarının hak ve hürriyetlerini korumak devletimizin garantisi ve güvencesi altındadır."

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan da "Nefret siyaseti ile çocuklarımıza felaket bırakabilirz. Türkiye'deki yapı bellidir. Türkiye üniter bir ülkedir. Bizim etnik farklılığımız zenginliğimizdir. Çanakkale'de nasılki hepimizin ataları yan yana yatıyorsa, herkesin örf ve adetlerine saygı gösterilerek birlik içinde yaşamayı istiyoruz. Laiklik kavramı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bunun güvencesi Türkiye Cumhuriyeti'dir. Birlik ve beraberlik içinde bu sorunları aşabiliriz" dedi.

MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz da tahriklere kapılmamak gerektiğini, milli birlik ve beraberlik şuuru ile hareket eden Türk milletinin bölünmeyeceğini kaydetti.

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ve Vatan Partisi İl Başkanı Feti Sönmez de açıklamalarında terör lanetledi.

- Zce

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Yılmaz AK Parti Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title