Haberler

Düzce: Cumayeri Belediyesi Halkın Önüne Sandığı Koydu

Düzce'nin Cumayeri İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçenin en önemli caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi'nin sıcak asfalt mı yoksa kilitli parke mi yapılmasına karar vermesi için halk oylaması yapıyor.

Cumayeri İlçesi'nde belediye tarafından Cumhuriyet Caddesi'nin asfalt veya kilitli parke taşı yapılması için "Siz Karar Verin, Biz Yapalım" sloganıyla halkın önüne saldık konuldu. Belediye ek hizmet binası önüne konulan sandığın başına giden vatandaşlar ise "Sıcak Asfalt" ve "Kilitli Parke Taşı" yazılı kağıtlardan birini seçerek, oy kullandı. Oy kullanan vatandaşlar ise ikinci kez oy kullanmalarının önlenmesi amacıyla bilgisayara kayıt edildi.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ise Cumhuriyet Caddesi'nin halkın tamamına hitap eden bir cadde olduğunu belirterek, bu noktada vatandaşın isteğine cevap vermek için böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi. Koloğlu, "Sıcak asfalt veya kilitli parke arasında maliyet farkı yok. Bizim için önemli olan halkın tercihi. En çok merak ettiğim ise insanlarımızın yapılan hizmetlere ne kadar önem verdiğidir. Beklentimizin üzerinde talep var. Şu ana kadar seçmen sayısının yüzde 10'u kadar insan oy kullandı. Çıkacak sonucu biz de merak ediyoruz" dedi.

Oy kullanmaya gelen vatandaşların bir çoğunun tercihini, sıcak asfalttan yana kullandıkları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title