Haberler

Düzce-Bakan Özlü Teknolojiyi Üretecek ve Ürettiğimiz Teknolojiyi Ticarileştireceğiz

Düzce Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında konuşan BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 'Türkiye'yi teknoloji üreten ilk 10 ülke arasına sokacağız. Teknoloji üretecek ve ürettiğimiz teknolojiyi ticarileştireceğiz dedi.

Düzce Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında konuşan BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ' Türkiye'yi teknoloji üreten ilk 10 ülke arasına sokacağız. Teknoloji üretecek ve ürettiğimiz teknolojiyi ticarileştireceğiz dedi.

Düzce Valiliği tarafından düzenlenen iftar yemeğine Bakan Özlü'nün yanı sıra Düzce Valisi Ali Fidan, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü iftar sonrası yaptığı konuşmada, şöyle dedi

'Siyaseti üst kalite seviyesine taşıyacağız. Hepimiz birbirimize daha fazla destek olacağız. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın ifadesiyle 'Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyacağız.' Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, muhtarlarımız kamu kurumlarımız STK'lar, bizler bir bütünüz. Ancak herkes sadece ama sadece kendi işini yapacak. Hiç kimse milli iradenin yerini yani siyasetin yerini almaya, onun önüne geçmeye, onun rolünü üstlenmeye kalkmasın. Bizler bir zincirin halkasıyız ve bu zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Bu nedenle birbirimize her zaman destek olacağız. Birbirimize kızmayacağız, birbirimize küsmeyeceğiz. Şey Edebali'nin vasiyetini başkalarından önce kendimize okuyacağız. Hepimiz önce kendimize bakacağız. Önce kendimizi düzelteceğiz. Kardeşlerimizin doğrularını, kendilerimizin yanlışlarını göreceğiz. Dedikodu siyasetine son vereceğiz.

TÜRKİYE'Yİ TEKNOLOJİ ÜRETEN İLK 10 ÜLKE ARASINA SOKACAĞIZ

Türkiye'yi teknoloji üreten 10 ülke arasına sokmak için çaba harcadıklarını belirten Bakan Özlü, 'Şu anda Düzce milletvekilliği ile Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanlığı gibi iki önemli vazifeyi birlikte yürütüyorum. Bu iki vazifeyi de çok değerli emanet olarak görüyorum. Bakanlık görevi Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın takdiri ile verilen bir görev. Milletvekilliği ise yine onların takdiri ve Düzceli hemşerilerimizin bize yüklediği vazifedir. Bu yüzden milletvekili olmak benim için ayrı bir önem ve değer taşıyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak Türkiye'nin tamamında Bilim ve Sanayinin gelişmesi için çalışacağım. Türkiye'yi teknoloji üreten ilk 10 ülke arasına sokacağız. Teknoloji üretecek ve ürettiğimiz teknolojiyi ticarileştireceğiz. 'dedi.

İftar yemeğinin ardından Bakan Faruk Özlü ve protokol üyeleri Hakkari şehitleri Sözleşmeli Piyade Er Cihan Aksarı ile Özel Harekat Polisi Sabri Altınbaş'ın evlerine giderek aileleriyle buluştu. Özlü daha sonra Gölyaka Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe katıldıktan sonra kentten ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzce Valiliği Faruk Özlü Ali Fidan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title