Haberler

Düzce Alkollü Tır Sürücüsü Ortalığı Birbirine Kattı Hd

Alkollü TIR sürücüsü ortalığı birbirine kattıTezcan SOLMAZ - DÜZCE, (DHA) - DÜZCE'de, polis ekiplerinden kaçan alkollü sürücünün kontrolünü kaybettiği TIR yol kenarında park halinde bulunan 4 araca çarptı.

Alkollü TIR sürücüsü ortalığı birbirine kattı

Tezcan SOLMAZ - DÜZCE, (DHA) - DÜZCE'de, polis ekiplerinden kaçan alkollü sürücünün kontrolünü kaybettiği TIR yol kenarında park halinde bulunan 4 araca çarptı. 3.00 promil alkollü çıkan sürücü vatandaşların tepkisi üzerine polis merkezine götürüldü.

Gece saatlerinde, D-100 Karayolu Ankara istikametine gitmekte olan İsmet Alişan idaresindeki 34 GM 4202 plakalı TIR sürücüsünün kırmızı ışıklarda durmaması ve tehlikeli hareketler yapması ihbar edildi. Polis ekipleri, TIR'ı Düzce Öztürkler Kavşağı mevkiinde durdurmak istedi. Ancak, TIR sürücüsü polisin ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Çoban Kavşağı'na kadar kaçan TIR daha sonra Atatürk Bulvarı'na girerek park halinde bulunan 1 kamyonet ile 3 otomobile çarptı. Kaçmaya devam eden araç Düzce Belediyesi önünde durduruldu. Gözaltına alınan TIR sürücüsünün 3.00 promil alkollü olduğu tespit edildi. Vatandaşların tepkisi üzerine TIR sürücüsü polis merkezine götürüldü. TIR'ın çarptığı kamyonetin kaldırıma çıkması sonucu hafif yaralanan 2 kişiye 112 Acil ekibi olay yerinde müdahalede bulundu.

Araçlarının halini gören vatandaşlar tepki gösterdi. Bir lokanda çorba içmek için aracını park eden sürücü, Çorba içmeye girdik. Bütün gün yorulduk ve dinlenmek istedik. Sonra bir patlama gibi ses duyduk. Dışarı çıktık baktık araçlarımız pert olmuş. Bu TIR sürücüsü bunun hesabını nasıl verecek. Bizim araçlarımızın hasarı nasıl ödenecek. Bu tip sürücülerin ehliyetlerinin elinden alınması lazımö dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düzce DHA Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title