Haberler

Düzce Ak Partili Keşir Meclis'e 11 Bomba Attılar

Ak Partili Keşir Meclis'e 11 bomba attılar

DARBE girişiminde bombalanan TBMM'de yer alan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Milletin meclisini o canlı yayın sırasında bombaladılar. 3 tanesi çok yakına olmak üzere 11 bomba ve kurşun yağdırdılar dedi.

Düzce'de, Anıtpark'ta toplanarak gece saatlerine kadar demokrasi nöbeti tutan kalabalık, darbe girişimine tepki gösterdi. Vali Ali Fidan, İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de halkla birlikte yer aldı. Darbe girişiminde bomba atılan TBMM'de yer alan Milletvekili Ayşe Keşir, yaşadıklarını anlattı. Kalabalığa hitap eden Keşir, 15 Temmuz'u tarih yazacak. Belki bizim adımız olmayacak. Ama 15 Temmuz'u tarih yazacak. Öyle yazacak ki önce kanlı başlatmak istediler. Ama onların kanlı niyetleri 80 milyon sayesinde bayrama döndü dedi.

1 Kasım seçimlerinde aldıkları emaneti namus bildiklerini ifade eden Keşir şöyle konuştu

15 Temmuz akşamı F-16'lar uçmaya başladığında, bu alnımızda yazılı olan namusun gereği olarak abdestimizi aldık, ev halkı ile helalleştik ve meclisin kapısında yerimizi aldık. Kapılar kapalıydı. Biliyor musunuz olağanüstü bir hal olduğu halde meclisin kapısını açtırmak için 10 dakika bekledik. Genel kurulun kapısını açtığımızda ilk etapta 25 kişi oradaydık, sonra 100 kişi olduk. Diğer partilerin de katılımıyla, AK Parti, MHP ve CHP milletvekillerimiz 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' diyerek yerimizi aldık. Biz darbelere alışığız ama bu kadar alışık olmamıza rağmen meclisin üzerine bomba atacaklarını düşünmedik. 'En kötü ölürüz' dedik. Yayın yoktu. Mesleğimin de hassasiyeti ile 80 milyona orada demokrasi nöbeti tuttuğumuzu millete bildirmemiz lazımdı. Cep telefonuyla canlı yayına bağlandık. MHP, CHP, AK Parti grup başkan vekilleri bizim yaptığımız canlı yayınla olanları anlattı. Ama milletin meclisini o canlı yayın sırasında bombaladılar. 3 tanesi çok yakına olmak üzere 11 bomba ve kurşun yağdırdılar. O akşam ki manzarayı sabah fotoğraflardan fark ettiğinizi düşünüyorum. Unutmayın Filistin ve Suriye bunu her gün yaşıyor. Ama bilsinler ki bu ülke Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır.

Konuşmaların ardından halkın demokrasi nöbeti geç saatlere kadar sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Keşir Ali Fidan AK Parti Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title