Haberler

Düzce Ak Partili Keşir Bu Değişiklik Tayyip Erdoğan'sız Günlerin Garantisidir

Ak Partili Keşir Bu değişiklik Tayyip Erdoğan'sız günlerin garantisidirAK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Bize göre bu değişiklik Tayyip Erdoğan'sız günlerin garantisidir dedi.

Ak Partili Keşir Bu değişiklik Tayyip Erdoğan'sız günlerin garantisidir

Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Bize göre bu değişiklik Tayyip Erdoğan'sız günlerin garantisidir dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Düzce İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Keşir, TBMM'de kabul edilen yeni anayasa teklifinin ön gördüğü Cumhurbaşkanlığı sistemine yönelik eleştirilere cevap verdi. Keşir şöyle dedi

Tek adam tek adam. Her 1.5 yılda bir bu ülkenin boğazını sıkmaya kalkmadınız mı '367' dediler, '2 Nisan' dediler, bizim partiyi kapatmaya kalktılar. Biz bunları Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile aştık. Şimdi de 'tek adam', 'tek adam' diyorlar. Allah uzun ömür versin. Bu sistem değişmese bile Recep Tayyip Erdoğan görevde ve hayatta olduğu sürece biz bunlarla yine baş ederiz. Bizim işimiz ondan sonra kalıcı bir sistem oturtalım. Biz bunun için uğraşıyoruz. Bize göre bu değişiklik Tayyip Erdoğan'sız günlerin garantisidir. Onlar 'tek adam' diyor ya tam tersine. Ben buna bütün samimiyetimle inanıyorum.

MHP Düzce İl Başkanı Ümit Yılmaz ise devletin bekası için referandumda 'Evet' oyu vereceklerini söyleyerek, 15 Temmuz bize göstermiştir ki memleketimizin dirayetli ve dik duruşuna devam etmesi gerekmektedir. Devletin bekası her şeyden önemli. MHP'den de 'Hayır' oyu vereceklerini belirten arkadaşlarımız olacak. Ancak biz o sayıyı azaltacağız. Hemşehrilerimize neden 'Evet' oyu vermeleri gerektiğini anlatacağız. Hiç olmadı, CHP-HDP blokunu göstereceğiz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ayşe Keşir AK Parti Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title