Haberler

'Duygusal Sahneler Beni Yorar!'

Abdullah Oğuz'un Çektiği 'Sıcak' Filminde Rol Alan Cem Özer, Aksiyonlu Sahnelerden Çok Duygusal Sahnelerin Kendilerini Daha Çok Yorduğunu Söyledi...

ABDULLAH OĞUZ'UN ÇEKTİĞİ 'SICAK' FİLMİNDE ROL ALAN CEM ÖZER, AKSİYONLU SAHNELERDEN ÇOK DUYGUSAL SAHNELERİN KENDİLERİNİ DAHA ÇOK YORDUĞUNU SÖYLEDİ...

NTV'de Yekta Kopan'ın sunduğu 'Gece-Gündüz' programına konuk olan Cem Özer, 'Beni duygusal sahneler daha çok yorar' dedi.

Özellikle aksiyonun olmadığı ve görsel efektin yoğun olmadığı sahnelerin, aktör açısından en yorucu sahneler olduğunu ifade eden Cem Özer, 'Çünkü seyirci sadece size bakmaktadır, yönetmen size focuslanmıştır, etrafta seyirciyi oyalayacak, görsel anlamda örtbas edecek fiziksel bir şey yoktur. Sadece siz varsınızdır ve sessizlik vardır. İşte o sırada işi zordur aktörün. Öbür türlü üşürsünüz, bir çay içersiniz, battaniye getirirler biter' diye konuştu.

Bir karakterin duygusal anlarını oynarken aynı zamanda duygusal bir yüklenme içine girildiğini de belirten Özer, 'Daha sonrasında o o yüklenmeyi boşaltmak gerekiyor. Çünkü başka bir karakterin duygusal anını yaşıyorsunuz' diyerek bu durumun kendisine daha zor geldiğini ifade etti.

'Sıcak' filminde Ebru Akel ile karşılıklı bir sahnedeki duygu yoğunluğundan sonra Amerikalı görüntü yönetmeninin ağladığını söyleyerek 'Türkçe bilmiyor ama anlamadığı bir sahneden etkilenip ağladı ve 15 dakika ara istedi' diye konuştu.

televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title