Haberler

Düvenönü Sürücü Kursu'nun Yüzde 98'lik Başarısı

Kayseri'de Eylül Ayında Açılan Düvenönü Sürücü Kursu Türkiye Genelinde Yapılan Ehliyet Sınavında Yüzde 98'lik Bir Başarıya İmza Attı.

Kayseri'de Eylül ayında açılan Düvenönü Sürücü Kursu Türkiye genelinde yapılan ehliyet sınavında yüzde 98'lik bir başarıya imza attı.

Eylül ayında açılan Düvenönü Sürücü Kursu yüzde 98'lik bir başarı oranı yakaladı. Başarılı kursiyerlere sertifikalarını Melikgazi İlçe Mili Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen ve Melikgazi İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü sürücü kurslarından sorumlu Şube Müdürü Ali Çoşkun verdi. Sürücü kurslarının önemliliğini belirten bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Kazaların büyük bir bölümünün sürücü hatalarından kaynaklandığını, bize düşen ise sürücüleri iyi yetiştirmekten geçtiğini söyledi. Dikmen,

"Tüm güvenlik önlemleri alınmasına rağmen kazaların önüne geçilemiyor. Demek ki sürücülerimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Türkiye genelinde sürücü adayları için yapılan ehliyet sınavında Düvenönü sürücü kursumuzun yüzde 98'lik bir başarısı ortaya çıkmıştır. Bu başarı azımsanamayacak bir başarıdır. Ortaya çıkan bu başarı tablosunu sürücü kurslarımıza borçluyuz'' dedi.

Trafik kazalarında can ve mal kayıpları olduğunu vurgulayan Dikmen, bu zararları en aza indirgemek için sürücü kurslarına gidilmesi gerektiğini, derslere devam etmenin ve burada öğrenilen bilgilerin sürücü adayları için hayati önem taşıdığına değindi.

Başarılı kursiyerlere sertifikalarını veren Melikgazi İlçe Mili Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, daha sonra kursiyerler ile birlikte ders verilen sınıfları gezdi.

(SE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title