Haberler

"Duvar Süslerinde Antibakteriyel Devrim"

Güncelleme:

Çocuklarda en çok rastlanan alerjinin ev tozundan kaynaklandığı bir gerçek.

Dolayısıyla bunun önüne geçmek için özellikle çocuk odalarının sık sık havalandırılması çok önemli. Bu noktada çocuk odalarında kullanılan dekorasyon malzemelerinin toz tutma payına da ayrıca dikkat etmek gerekiyor. Tüm bunlara önem veren CİVİL, Antibakteriyel Sticker dönemini başlatıyor. Çocukların A'dan Z'ye her türlü ihtiyacını düşünen CİVİL, onların hem hayal dünyalarını geliştirmek hem de sağlığını korumak için özel tasarım antibakteriyel duvar stickerlarını mağazalarında müşterilerin beğenisine sunuyor.

Uzmanlar, çocuk odalarında bulunan tüm malzemelerin antialerjik ve bakteri üretmeyen özellik taşıyan ürünlerden oluşması gerektiğini belirtiyor. Bilinçli anneler çoğu zaman tozdan ve sağlıksız ürünlerden korunmak için bebek ve çocuk odalarında fazla mobilya ve dekorasyon malzemesi kullanmaktan kaçınırlar. Fakat aynı şekilde yine bilim adamlarının açıklamalarına göre, çocuk beyninin 0-3 yaş arası olan döneminde, yaratıcı ve hızlı düşünme yetisini kazandıran sinir uçları açık oluyor. Bu sinir uçlarını uyarırken renkler ve nesnelerin önemi büyük. Çocuk odası sticker modelleri de bu amaca yardım ediyor… Stickerlar, çocuk odalarını oyun bahçesi haline getirmenin en kolay yolu. CİVİL'in 20 bin çeşit ürünü arasında; çocukların sevdiği çizgi kahraman stickerları da ürün yelpazesi arasında yer alıyor. Tamamen anti bakteriyel özellikte eva köpük malzemeden üretilen stickerlar, sağlığa zararlı madde içermiyor ve en önemlisi toz tutmayarak çocukların sağlığını koruyor.

Ürün Fiyatları

Eeyore Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Donald Baby Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Daisy Baby Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Tweety Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Tazmanya Canavarı Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Slyvester Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Piglet Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Winnie The Pooh Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Winnie The Pooh Baby Eva Duvar Süsü: 14,95 TL

Winnie The Pooh Duvar Stickerı: 11,50 TL

Pepee Duvar Çıkartması 31x68: 14,95 TL

Pepee Duvar Çıkartması 19x32: 13,50 TL

Pepee Mega Duvar Çıkartması 48x68 cm: 22,50 TL

Pepee ve Arkadaşları Eva Duvar Süsü: 19,50 TL

Pepee Şila Eva Duvar Süsü 50 cm: 11,90 TL

Pepee Eva Duvar Süsü 55 cm: 11,90 TL

Pepee ve Şila Eva Duvar Süsü 50x50: 14,90 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title