Haberler

Dutlucalılar Asker Uğurladı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, kırsal Dutluca mahallesinden askere giden 5 genç törenle birliklerine uğurlandı. İlçe Otogarında otobüslere bindirilen gençleri uğurlamak için gelenlerden Muhtar Hüseyin Yılmaz, askerler için hayır düzenlendiğini söyledi.

Burhaniye otogarında, dün gece asker uğurlama töreni vardı. Dutluca mahallesinden Hüseyin Atıcı, Mehmet Yıldız, Yusuf Temel, Abdulkadir Taşköprü ve İsmail Demiralay, acemi birliklerine gönderildi. Gençleri uğurlamak için onlarca vatandaş otogara geldi. En büyük asker bizim asker sloganları ile otobüslere bindirilen gençlerin uğurlanışı sırasında duygusal anlar da yaşandı. Asker adayı gençlerle teker teker kucaklaşan Dutluca Muhtarı Hüseyin Yılmaz, "Bu gün 5 gencimizi askere uğurladık. Hepsine hayırlı teskereler diliyorum. Geçtiğimiz hafta mahallede bu gençlerimiz için hayır yaptık. Şimdi ise uğurlama törenine onlarca komşu katıldı. Mahallemizdeki birlik ve beraberlikte ne kadar övünsek azdır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Balıkesir Dutluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title