Haberler

Düşen Yıldızlar Akımına Uyduğu İçin Eleştirilen Seda Sayan, Sessizliğini Bozdu

Güncelleme:

'Düşen Yıldızlar' akımına uyduğu için para aldığı söylenen Seda Sayan, "Amacım düşene gülmeyin demekti, kesinlikle para almadım" dedi.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medyanın yeni çılgınlığı "Düşen Yıldız" akımına kapıldı. Sayan'ın bu akımı yurt dışına giderek ünlü bir simit dükkanının önünde yapması ise para aldığı iddialarını gündeme getirdi. Konu hakkında açıklama yapan Sayan, kesinlikle para almadığını söyledi.

"AMACIM DÜŞENE GÜLMEYİN DEMEK KESİNLİKLE PARA ALMADIM"

Seda Sayan, Londra'da, 'Falling Stars' akımına uyarak paylaştığı fotoğrafların eleştirilmesine tepki göstererek "Amacım, düşene gülmeyin ve onu mahcup edecek bir duruma düşürmeyin demekti, ama insanlar bunu para karşılığı yaptığımı düşündü. Kesinlikle öyle bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Düşen Yıldızlar Akımına Uyduğu İçin Eleştirilen Seda Sayan, Sessizliğini Bozdu

Düşen Yıldızlar Akımına Uyduğu İçin Eleştirilen Seda Sayan, Sessizliğini Bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (80)

Çiftçi Köylü:

topluma zarardan başka ne faydası var bu bayanın.

16
2
yanıtYanıtla
halimiz:

şempaze

12
1
yanıtYanıtla
KİMLER DÜŞÜP KAYBOLDU:

BAKALIM SENİN SONUN NASIL OLACAK :)

12
0
yanıtYanıtla
SILHO:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınseda hanım kaliteli bir bayandır . ülkemizin iyi bir sanatçısı allah ömrünü uzun bahtını açık etsin inşallah

1
9
yanıtYanıtla
12345:

iyi sanatçı?

yanıt0
yanıt0
mustafa:

arkadaş şunları tv de görünce kumandayı kırasım geliyo

9
0
yanıtYanıtla
12345:

KILI KADAYIF GİBİ OLMUŞ KAPORTA DAĞILMIŞ ÇÖKMÜŞ ÇOCUĞU YAŞINDAKİLERE ÖZENİYOR MASKARA OLUYOR :)

9
0
yanıtYanıtla
Buket:

salak karı

8
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

Bİ EXPER OLARAK SÖYLÜYORUMKAT KAT BOYA VAR ÖN TAMPON ARKA TAMPON DEĞİŞMİŞ YANLAR ÇÖKMÜŞ ÖNCEKİ KULLANICILARI HOR KULLANMIŞ BELLİ :)BE HEY SEDA NİNE SENİN NEYİNE GENÇLERİN AKIMINA ÖZENMEK. YAŞITLARIN SGK EMEKLİSİ OLDU TORUN BAKIYO SEN KILIN KADAYIF GİBİ OLMUŞ HALEN 25 LİK GİBİ DAVRANMAYA ÇALIŞIYORSUN KOMİK DURUMA DÜŞÜYORSUN. 7 DEFA EVLENDİN BU İŞİN USTASI OLARAK EVLİLİK PROGRAMI SUNUYORSUN :) ŞARKILARI R LERE BASARAK SÖYLEMEKTEN BAŞKA BİŞEY BİLDİĞİN YOK UZAK DUR TV LERDEN LÜTFEN İĞRENDİRİYORSUN

7
1
yanıtYanıtla
berbat:

başkasını kötülemek için bu kadar çok çaba sarf etmiş olman mide bulandırdı, senin de çok iyi bi karakterin olmadığı çok açık. etrafındakiler baya zorlanıyodur tahminen ama umarım en azından sen kendine tahammül edebiliyosundur. yazık.

yanıt0
yanıt1
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title